Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung valmistautuu Galaxy S6:n julkaisuun

2
Manu Pitkänen

Samsung valmistautuu Galaxy S6:n julkaisuun
Samsung aikoo julkaista maaliskuun puolelle venyneessä mobiilialan MWC-messuilla Galaxy S6 -älypuhelimen, kertoo Business Insider. Uuden keihäänkärkituotteen lisäksi luvassa on toinenkin uusi huippupuhelin sekä uusi älykello.

Business Insiderin mukaan Galaxy S6:n kuorissa käytettäisiin metallia, mikä on jo etukäteen tuntunut itsestään selvältä valinnalta Galaxy Alphan, Galaxy Note 4:n sekä esiteltyjen Galaxy A -sarjan puhelimien jälkeen. Business Insiderin lähteet eivät osaa kuitenkaan sanoa käytetäänkö metallia lähinnä puhelimen kehyksissä (kuten Note 4:ssä) vai onko koko puhelimen runko metallinen.

Huhujen mukaan Samsung esitteli uutukaistaan viime viikolla CES-messuilla yhteistyökumppaneilleen suljettujen ovien takana.

Toinen messuilla nähtävä puhelinuutuus on Note Edgen kaltaisella kaarevalla näytöllä varustettu malli. Puhelimen tarkemmista teknisistä ominaisuuksista Business Insiderin lähde ei osaa sanoa mitään.Kaiken tämän päälle julkistustilaisuudessa nähdään näillä näkymin myös pyöreänäyttöinen älykello. Tähän asti Samsungin useissa älykelloissa on käytetty suorakulmaista näyttöä, mutta LG:n G Watch R:n ja Motorolan Moto 360:n hengessä Samsung aikoo laajentaa repertuaarinsa pyöreisiin näyttöihin.

Business Insider muistuttaa, että Samsung voi vielä muuttaa suunnitelmiaan ennen julkistustilaisuutta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Jakele
Jakele

1

Justtiinsa niin! Noko noi toiset alkoki tekeen pyöreitä kelloja, niin kyll sitt meeki!
...huhuja on kuulunu jopa kuution muotoisista 'rupikelloista' ...niin ja semmosesta molemmin puolin rannetta olevasta 'tuplakellosta' ...jos van joku alkas sellasia ensteks tekeen, niin kyll meeki Sampuukilla... 😝

Vastaa
Datanen
Datanen

2

Vielä kun olisi puhtaalla Androidilla ja hinta alle 400 euroa niin varmasti olisi hyvä puhelin. Muuten ei ole mielesräni rahan arvoinen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja