Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S6:n odotetuin uudistus onkin poistetut ominaisuudet?

1
Matti Vähäkainu

Samsung Galaxy S6:n odotetuin uudistus onkin poistetut ominaisuudet?
Samsung valmistelee parhaillaan tulevan lippulaivansa ja sen eri varianttien julkistamista. Väitetysti laitteita esiteltiin suljettujen ovien takana jo CES-messuilla, mutta kaikelle kansalle ne esittäytyvät todennäköisesti varma kuukauden tai parin päästä.

Koreasta vuotaa kuitenkin uusia tietoja Samsungin tulevista lippulaivoita. Vaikka kaarevalla näytöllä varustettu versio ja metallinen versio eivät ole uusia huhuja, niin sen sijaan TouchWizin uudistukset ovat.

Uusien tietojen mukaan Samsung olisi karsinut urakalla oman käyttöliittymänsä ominaisuuksia ja epäjärjestystä. Business Korean lähde kertoo, että kokemusta pyritään ehostamaan Nexus 6:n tasolle. Vaikka kyse on omituisesta vertauksesta, niin se olisi sitäkin tervetulleempaa.

Samsungin lippulaivamalleja on yhdistänyt pitkään heikko käyttöliittymätoteutus. Ominaisuuskirjo on aiheuttanut epäjärjestystä, huonoa käytettävyytta ja jopa hidastelua.Lisäksi tiedot kertovat, että Galaxy S6 on tällä hetkellä testituotannossa ja siirtyy massatuotantoon ensi kuussa. Korealaislähteen mukaan se saatetaan esitellä Korean sisäisille markkinoille jo helmikuussa ja maailmanlaajuisesti MWC-messuilla tai sen jälkeen maaliskuun alussa.

Lienee selvää, että lähteiden tiedot on syytä ottaa tässä vaiheessa vielä varauksella ja terveellä epäileväisyydellä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

mcmopo
mcmopo

1

En kyllä yhtään ihmettelisi. Suurin este tosiaan samsungin ostamiseen on monilla yleensä tuo puhelimen änkeminen täyteen kaikkea mahdollista paskaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja