Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinan älypuhelinihme julkaisi Mi Noten ja Mi Note Pron

2
Manu Pitkänen

Kiinan älypuhelinihme julkaisi Mi Noten ja Mi Note Pron
Viime vuonna Kiinan suurimmaksi älypuhelinmerkiksi noussut Xiaomi on päivittänyt puhelinmallistoaansa uudella puhlettiluokan puhelimella.

Mi Noteksi kutsutussa uutukaisessa on 5,7-tuumainen Full HD -näyttö, jonka suojana on Corninging Gorilla Glass 3 -lasi (2.5D). Puhelimen takapuoli on päällystetty taivutetulla 3D-lasilla. Suorituskyvystä vastaa jo vuoden ikään ennättänyt Snapdragon 801 -suoritin ja kolme gigatavua keskusmuistia.

Mi Notessa on neljän megapikselin (2 mikrometrin pikselit) etukamera ja takaa löytyy 13 megapikselin kenno (Sony IMX 214), jonka edessä oleva kuudesta elementistä koostuva optiikka on vakautettu (OIS). Mi Note osaa myös toistaa häviöttömiä (APE, FLAC, DSD ja WAV) 24 bitin ja 192 kHz:n audiotiedostoja.

Esittelytilaisuudessa toistuvasti iPhone 6 Plussaan verrattu Mi Note on 0,15 millimetriä ohuempi (6,95 mm) ja 11 grammaa kevyempi. Järjestelmää virtaa tarjoaa 3000 mAh:n akku.

Kovempaa rautaa kaipaaville Xiaomi esitteli Mi Note Pro -puhelimen, josta löytyy esimerkiksi Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, 5,7-tuumainen ja 2560x1440 pikselin näyttö, neljä gigatavua vähävirtaista LPDDR4-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia. Snapdragon 810:n ansiosta puhelin tukee LTE-verkossa Category 9 -nopeuksia eli tiedostoja voi ladata yhteensopivasta verkosta parhaimmillaan 450 Mbps:n nopeudella. Ulkoisesti Mi Note ja Mi Note Pro ovat samanlaisia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Jakele
Jakele

1

Vapiseeko Samsung? Syytä ois ainakin... tehräkin oikeestikin jottain...
Se kun ei riitä, ett on laittanu jonkun sirun (nfc) jo vuosi-pari sitt luuriinsa, jos ei sille mitään tekemistä keksinyt silloin...

Kiinalaiset jyristää yli!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.