Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung löysi uuden design-johtajan Jony Iven vanhasta työpaikasta

1
Puhelinvertailu

Viime syksynä Samsung alkoi käyttää puhelimiensa rungossa metallisia kehyksiä, mikä oli selvä merkki siitä, että yhtiö hakee muoilusta pelastajaa rajussa laskussa olevalle älypuhelinliiketoiminnalle. Samsung on nyt myös palkannut uuden design-johtajan.

Sattumaa tai ei, Samsungin uusi muotoilujohtaja on design-konsultaatiota tarjoavan Tangerinen entinen varapuheenjohtaja Lee Don-tae. Samaisesta konsulttifirmasta Apple palkkasi oman muotoilujohtajansa, Jony Iven, 1990-luvulla. Jää nähtäväksi johtavatko samankaltaiset taustat eri yrityksissä samankaltaisiin lopputuloksiin.

Samsungin entinen design-johtaja Chang Dong-hoon siirtyi syrjään pian Galaxy S5:n julkaisun jälkeen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja