Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hittipeli tienasi yli miljoonan vapaaehtoisilla mainoksilla

2
Manu Pitkänen

Hittipeli tienasi yli miljoonan vapaaehtoisilla mainoksilla
Supercellin Hay Day -peliä pelanneet ovat todennäköisesti törmänneet tilanteeseen, jossa maatilan kehittämiseksi tarvittaisiin timantteja. Niitä saisi helposti ostamalla, mutta kaikki eivät kuitenkaan halua kuluttaa riihikuivaa virtuaalihyödykkeisiin. Pelissä voikin hankkia joitain timantteja katsomalla vapaaehtoisesti mainoksia.

Tiettävästi Supercell ei ole paljastanut miten hyvin virtuaalihyödykkeillä palkitut mainoskatselut ovat toimineet, mutta suositun Crossy Road -pelin kehittäjille samankaltainen strategia on toiminut todella hyvin. Ilmaiseksi ladattavan pelin iOS-version vapaaehtoisesti katsottavat videomainokset ovat tuottaneet kehittäjille jo yli miljoona dollaria, vaikka se julkaistiinkin App Storessa vasta marraskuun lopussa.
Katsomalla videomainoksia pelaaja palkitaan kolikoilla, joilla voi ostaa uusia hahmoja. Jos mainosten katselu ei kiinnosta, kolikoita voi myös kerätä pelissä tai ostaa oikealla rahalla.

Vapaaehtoisesti katsottavien videomainosten ansiosta Crossy Roadin kehittäjät pääsee tienaamaan myös niillä pelaajilla, jotka eivät halua kuluttaa rahojaansa peliin. VIrtuaalipalkinnoilla annetaan pelaajille virike katsoa mainoksia, eikä niitä tarvitse lyödä suoraan pelaajan kasvojen eteen, mikä heikentäisi pelin käyttökokemusta ja vähentäisi todennäköisyyttä, että pelaaja palaa uudelleen pelin pariin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

xbkrypt0n
xbkrypt0n

2

Tuossa pelissä ei voi kolikoita ostaa oikealla rahalla vaan rahalla ostetaan suoraan hahmoja joita kolikoita keräämälläkin saa... tai käyttäen esim. Onnekasta Laastaroijaa (vaatii juuren) ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja