Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen 10tons julkaisi Sparkle Epic -pelin iOS:lle

2
Puhelinvertailu

Suomalainen 10tons julkaisi Sparkle Epic -pelin iOS:lle
Suomalainen 10tons Ltd. -peliyhtiö on julkaissut Sparkle Epic -pelin iOS-alustalle.

Kyseessä on toiminnallisen pulmapelisarja Sparklen ensimmäinen free-to-play -peli. Sparkle Epicissä pelaajan tehtävä on tyhjentää pelikenttä liikkuvista kuulista. Peli tarjoaa yli 100 kenttää ja lukuisia erilaisia erikoiskykyjä.
Sparkle Epic löytyy Apple Storesta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja