Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto: Windows 10:n mobiiliversio kuvissa?

3
Puhelinvertailu

Kiinalaislähde on vuotanut kuvia, joiden väitetään olevan tulevasta Windows 10:stä. Kyseessä on mobiiliversio, joka korvaa Windows Phonen.

Weibo-verkkopalvelussa julkaistut kuvat esittävät sovelluslistaa tai kotinäkymää sekä asetuksia.
Ensiksi mainittu vaikuttaa hieman oudolta, sillä käytössä on vain yhtä kuvakekokoa eivätkä ne ole läpinäkyviä. Asetuksista löytyy kuvan mukaan väliotsikoita, joilla suosittujen asetusten muuttaminen on helpompaa.

Mitään vahvistusta kuvien aitoudesta ei ole, joten vuoto kannattaa ottaa varsin suurella varauksella.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (3)

Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

1

Täytyy sanoa, että näyttää järkyttävältä. Paljon pahempi kuin nykyinen Windows Phone 8.1.

Aion kuitenkin päivittää Lumiani Windows 10 -Betaversioon mahdollisimman nopeasti, joten tietääkö kukaan milloin Microsoftin äskettäin julkaisemaan Phone Insider -sovellukseen pystyy kirjautumaan vai tapahtuuko päivittäminen kuten 8.1:n betaan aikoinaan Preview for developers -sovelluksen kautta?
Kaikkein hämmentävämmäkdi tämän tekee se, että viime aikoina Preview for developersin kautta on tullut useita päivityksiä?

Vastaa
Calileon
Calileon

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mrmistermrmister:

Täytyy sanoa, että näyttää järkyttävältä. Paljon pahempi kuin nykyinen Windows Phone 8.1.

Samaa mieltä. Luulisin olevan joku feikki. Näyttää yhtä aidolta kun aikoinaan kiinalaiset iPhone -kopiot joissa propietary -käyttis joka oli tehty näyttämään iOS:lta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja