Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HIGH.FI Uutisvahti Androidille päivittyi versioon v1.062 - uutuutena tumma widgetti

7
Petteri Pyyny

Androidin HIGH.FI Uutisvahdista uusi versio - eniten toivottu uusi ominaisuus vihdoin käyttöön
Syyskuun alussa julkaistu ensimmäinen Android-sovelluksemme HIGH.FI Uutisvahti on ladattu jo lähes 10'000 kertaa ja on samalla haalinut itselleen valtavan määrän positiivista palautetta. Sovelluksen käyttäjäarvioiden keskiarvo on tätä kirjoittaessa 4,12/5,00 lähes 550 äänellä.

Olemme koko syksyn ja alkutalven kuunnelleet käyttäjiemme toiveita siitä, miten sovelluksesta saataisiin kehitettyä vieläkin parempi. Uutislähteitä olemme lisäilleen tasaisen tappavaan tahtiin ja sovelluksesta löytyykin, myös Suomesta, paljon lähteitä, joita esim. Amppareista ei löydy lainkaan. Myös erilaisia käyttöliittymäparannuksia olemme tehneet nimenomaan käyttäjiltä tulleen palautteen pohjalta. Tämä on luonnollisesti näkynytkin, käyttäjäarvioiden keskiarvo on noussut alkuajoista tasaisella tahdilla.

"Mahtava!"
-Nico Björkqvist


Eniten toivottu, vielä toteuttamaton toive käyttäjiltä on koskenut HIGH.FI'n widgettiä, joka on ollut saatavilla ainoastaan vaaleana. Koska monet Android-fanit ovat erittäinkin tarkkoja kotinäyttönsä visuaalisesta ilmeestä, toimme vihdoin saataville myös tummalla teemalla varustetun uutiswidgetin, jolloin widgetti sopii paremmin myös tummiin kotinäyttöihin.


"Toimii juuri, niin kuin pitääkin.
Kattava tarjonta, nopea ja helppokäyttöinen.
Tätä on odotettu."

-Juha Ojaniemi


Samalla uusi versio, v1.062, korjaa joukon erinäköisiä bugeja, jotka ovat esiintyneet sovelluksessa viimeisen kuukauden aikana.

HIGH.FI Uutisvahti on ladattavissa täältä:

Lataa Androidille Lataa Windows Phonelle


Lisäksi HIGH.FI'sta on olemassa epävirallinen sovellus Sailfishille. Nimellä Haikala kulkeva sovellus löytyy täältä

Luonnollisesti toivomme myös jatkossa ideoita, palautetta ja kehitysajatuksia teiltä, rakkaat käyttäjät. Parhaiten palaute tulee perille lähettämällä meille palautetta palautekaavakkeemme kautta.

P.S. Ja se paljon, paljon odotettu iPhone-versio.. Sen suhteen ei ole valitettavasti vieläkään mitään kerrottavaa, mutta ehkäpä jo kevään koittaessa..


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
Hupaisaa (vahvistamaton)

1

Kyllä se oma kehu taitaa haista niin paljon että ihan Amppareille piti kettuilla? ;)

Vastaa
dRD
dRD

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Hupaisaa:

Kyllä se oma kehu taitaa haista niin paljon että ihan Amppareille piti kettuilla? ;)

Missä kohti näin tein? Lähinnä ideanamme on ollut lähtökohtaisestikin se, että tarjoamme vaihtoehdon Amppareille, myös valikoimassa. Tästä on ihan pidetty, että palveluumme pääsee mukaan pikkuisen aiemmin, pikkuisen nopeammin, jolloin myös uudet sivustot saavat heti alussa vähän lisää lukijoita.

Arvostamme ja rakastamme Amppareita, olemme käyttäneet Amppareita koko sen olemassaolon ajan ja heidän duuninsa on erittäin hyvää. HIGH.FI on vain eri kulmalla asioita lähestyvä, samankaltainen palvelu.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
potentiaalinen_Asiakas (vahvistamaton)

3

Ampparit-sovellus ja ampparit.com edelleen parempi. Ampparit-sovellus ei vaadi mitään ylimääräisiä oikeuksia näyttääkseen sen perusasian eli uutiset kootusti.

Pääsehän tämäkin high five sovelluksen etusivulle?

Vastaa
dRD
dRD

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti potentiaalinen_Asiakas:

Ampparit-sovellus ja ampparit.com edelleen parempi. Ampparit-sovellus ei vaadi mitään ylimääräisiä oikeuksia näyttääkseen sen perusasian eli uutiset kootusti.

Totta ja toimii varmastikin osalle käyttäjistä mainiosti, vaikka johtuukin siitä, että kyseinen sovellus on oikeasti vain linkki Amppareiden customversioon.

Lainaus:

Pääsehän tämäkin high five sovelluksen etusivulle?

Algoritmihan sen päättää nouseeko suosituimpien joukkoon. Somejaot, klikit, Scoopinion ja kourallinen muita muuttujia. Todennäköisesti nousee, koska ko. sovellusta käyttävät loogisesti jakavat ja klikkaavat ko. sovellusta koskevaa uutista aika paljon :-)

Vastaa
EmDzei
EmDzei

6

Lainaus:

Koska monet Android-fanit ovat erittäinkin tarkkoja kotinäyttönsä visuaalisesta ilmeestä, toimme vihdoin saataville myös tummalla teemalla varustetun uutiswidgetin, jolloin widgetti sopii paremmin myös tummiin kotinäyttöihin.

Tämä lienee toimittajan omaa aktiivista päättelyä, mutta merkittävä totuus on se, että AM OLED näytöissä kukin pixeli tuottaa valonsa ihan itse. Mikäli näytettävä sävy on tumma tai musta, niin ko. pixeli ei kuluta virtaa laisinkaan. Ts. mitä tummempi kuva näytössä, niin sen vähemmän kuluu akusta varausta.

Tätä ei ole vielä hoksannut Google Androidissaan eikä heidän omissa sovelluksissaan, joissa kaikissa on valkoinen taustakuva tai vaalea teema. Android OS 5.x alias Lollipop vaalensi yleisnäkymää entisestään KitKatista - mikä on siis erittäin huono asia.

Nokiaa on pakko kehua. Mitä on tullut kurkittua työkavereiden Lumioihin asennettuja ohjelmia, niin lähes kaikki noudattavat sitä ideologiaa, että tausta on musta. AM OLED näytön idea on siis Nokialla selvillä..

Vastaa
dRD
dRD

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti EmDzei:

Lainaus:

Koska monet Android-fanit ovat erittäinkin tarkkoja kotinäyttönsä visuaalisesta ilmeestä, toimme vihdoin saataville myös tummalla teemalla varustetun uutiswidgetin, jolloin widgetti sopii paremmin myös tummiin kotinäyttöihin.

Tämä lienee toimittajan omaa aktiivista päättelyä, mutta merkittävä totuus on se, että AM OLED näytöissä kukin pixeli tuottaa valonsa ihan itse.

Tämäkin on ihan totta. Mutta myös aika iso osa erityyppisistä "näytä kotinäyttösi"-ketjuista eri forumeilla, niin Suomessa kuin maailmallakin, esittelee juurikin pitkälti customoituja tummia näyttöjä, vaikka ruutukaappauksen yhteydessä mainittu laite ei olisikaan AM OLED -näytöllä varustettu. Pistän osittain tuon myös sen piikkiin, että tummempi kotinäyttöteema on miellyttävämpi käyttää pimeässä/hämärässä, kun taas vaalea teema täräyttää makuuhuoneen helposti melkein päivänvalolle, oli vat automaattiset kirkkausasetukset mitä tahansa :-)

Mutta pääpointtina toki se, että nyt löytyy HIGH.FI'lta uutiswidgetti myös tummiin näyttöihin, jota on toivottu useammankin käyttäjän taholta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja