Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia kelpasi vihdoin jenkkioperaattorille

6
Matti Vähäkainu

Lumia kelpasi vihdoin jenkkioperaattorille
Lumia on tuttu brändi Suomessa ja muualla Euroopassa. Vaikka se ei ole koskaan kasvanut Galaxyn tai iPhonen kaltaisiin mittasuhteisiin Euroopassa, niin tunnettuutta sillä on varsin hyvin. Sama ei päde Yhdysvaltoihin, jossa sen nykyisen omistajan pääpaikka kuitenkin sijaitsee.

Nyt Microsoft on ottanut yhden askeleen kohti parempaa tunnettuutta ja saatavuutta, kun Yhdysvaltojen neljään suurimpaan operaattoriin kuuluva Sprint on ottanut ensi kertaa Lumian valikoimiinsa.

Edullinen Lumia 635 saa kunnian kantaa Sprintin ensimmäisen Lumian ylpeätä leimaa. Hintaa laitteella on 168 dollaria kertamaksuna tai 7 dollaria kuukaudessa kahden vuoden ajan.

Lumia 635 on 4,5 tuuman WVGA-kosketusnäytöllä, 512 megatavun RAM-muistilla, 5 megapikselin kameralla, neliydinsuorittimella ja 4G-yhteyksillä varustettu edullisemman pään Lumia-laite.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
RP (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rick79:

Onko oikolukija tehnyt tepposen? "Tunnettuutta" kun pitäis varmaan olla "tunnettavuutta".

Tunnettuus on johdettu sanasta tunnettu, ja se tarkoittaa jonkin asian tai seikan tunnettuna olemista. Se on itse asiassa ajatuksellisesti ja kieliopillisesti täsmällisempi kuin sana tunnettavuus, joka on johdettu sanasta tunnettava.

Vastaa
rick79
rick79

3

Omaan korvaan/silmään jotenki omituinen sanavalinta, mut en oo kielinero niin en ala vänkäämään. Ikinä en oo aikasemmin vaan törmänny tuohon sanaan.

Vastaa
Michelola
Michelola

4

lol, aina joku jaksaa itkeä kommenteissä kielioppivirheistä, ja sitten tullaan vielä moittimaan väärin perustein

Vastaa
Giis
Giis

6

Tunnettuutta on uusiosana. Herää vain kiinnostus, että miksi moinen sanahirviö on väännetty väkisin "oikeaoppisen taivutuksen" taki?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja