Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sharp esitteli uuden simpukkapuhelimen

1
Matti Vähäkainu

Sharp esitteli uuden simpukkapuhelimen
Sharp on esitellyt tälle vuodelle kaksi ensimmäistä älypuhelinta. Yhtiö, jonka älypuhelimet ovat tarkoitettu pääasiassa Japaniin, tietää, että simpukkapuhelimet eivät ole kuolleet.

Mallit ovat Aquos mini ja Aquos K. Malleista ensimmäinen on perinteisempi kosketusnäyttöluuri, jonka näyttö on nykymitoissa kompakti 4,5 tuumaa. Full HD -resoluution ansiosta se yltää varsin vakuuttavaan 487:n pikselitiheyteen.

Aquos minin muihin ominaisuuksiin kuuluvat mm. Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, 13 megapikselin kamera sekä 2120 milliampeeritunnin akku, jonka on määrä kestää – kiitos virtaa säästävän uuden IGZO-paneelin – kaksi tai kolmekin päiväää.

Omituisempi laitteista on muutamien vuosien takaa suomalaisille erittäin tuttu simpukkamalli, jollaisia itseasiassa Japanissa nähdään nykyiselläänkin vielä melko usein. Laitteessa on 13 megapikselin kamera, LTE-yhteydet, qHD-näyttö (328ppi) sekä 1,2 gigahertsin Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri.

Vieläkö sinä kaipaat simpukkapuhelimia? Tai kenties käytät sellaista?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja