Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Spotify uudistui Lumioilla

3
Manu Pitkänen

Spotify uudistui Lumioilla
Spotify on päivittänyt Windows Phone -sovelluksensa käyttöliittymän. Windows Phonen sovelluskaupasta ladatavan päivityksen myötä ohjelma muistuttaa ulkoisesti enemmän Android- ja iOS-versioita.

Uudistetun käyttöliittymän lisäksi päivitys tuo mukanaan Your Music -kategorian, joka ryhmittelee nimensä mukaisesti pitämäsi musiikin niiden tyypin mukaan (soittolistat, kappaleet, albumit ja artistit). Ominaisuus on löytynyt jo aiemmin Spotifyn työpöytäohjelmista sekä iOS- ja Android-sovelluksista.
Viikko sitten Spotify ilmoitti, että sillä on jo yhteensä 60 miljoonaa käyttäjää ja maksullisella versiolla on 15 miljoonaa asiakasta. Palvelua on voinut käyttää ilmaiseksi Windows Phonella viime vuoden elokuusta lähtien.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Miikkaa
Miikkaa

2

Eipä ois uskonu, että tuostakin voi saada vielä huonommin toimivan. Laitat soittolistalta musiikin soimaan, niin vain yksi kappale soi, jonka jälkeen toisto lakkaa. Bonuksena sovellus on kaatunut ainakin kolmesti tänään.

Vastaa
terle
terle

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Miikkaa:

Eipä ois uskonu, että tuostakin voi saada vielä huonommin toimivan. Laitat soittolistalta musiikin soimaan, niin vain yksi kappale soi, jonka jälkeen toisto lakkaa. Bonuksena sovellus on kaatunut ainakin kolmesti tänään.

Tuo kaikki(yllä) on kyllä täysin totta!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja