Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Virallinen Android Lollipop vuoti Galaxy S4:lle

1
Puhelinvertailu

Android Lollipop on saapumassa virallisia teitä Galaxy S4:lle todennäköisesti tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Enää ei kuitenkaan tarvitse odottaa, mikäli uskaltautuu kokeilemaan epävirallista vaihtoehtoa.

Kiinalaissivustolta XDA-foorumille vuotanut ROM tukee GT-I9500/9502/9508/9508v-versioita ja päivittää luurit Android 5.0.1 -versioon. XDA:n mukaan kyseesssä on todella aito käyttöjärjestelmäversio Galaxy S4:lle.

Täysin omalle paikalle lokalisoitua järjestelmää kyseinen ROM ei valitettavasti tarjoa, sillä kiinalaisversio tarjoaa vielä käyttöjärjestelmän kielen vaihdettuakin esimerkiksi sääwidgettiin väärää paikkaa. Muitakin vajaavuuksia löytyy, mutta pääasiassa kaikki toiminnallisuus on oikeilla paikoillaan tai korjattavissa.

Luonnollisesti asentaminen tapahtuu täysin omalla vastuulla, mutta jos kokeilunhalua löytyy niin voi suunnata itsensä XDA-foorumille. Muista tehdä varmuuskopiot ja lukea ohjeet huolella!


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

pitokokka
pitokokka

1

S4 Black Editioniin laitoin Lollipopin. Pieni pettymys. Sekaisempi kuin edellinen käyttis. Estotila korvattu keskeytykset -nappulalla, mutta aikaa toiminnalle ei voi määrittää (öisin oli esto päällä ja läpi pääsi vain muutama). Saattaa lagia enemmän, Gear ilmoituksia yrittänyt säätää näkyviin - jumppaamaan joutui, että sai näyttölukituksen pois Gearialla.

Selkeämmin näköinen, mutta Sekaisempi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.