Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftilta lipsahti: Paljasti Lumioiden seuraavan käyttöjärjestelmän nimen

Puhelinvertailu

Microsoftilta lipsahti: Paljasti Lumioiden seuraavan käyttöjärjestelmän nimen
Microsoft näyttää lipsauttaneen myöhemmin tänä vuonna markkinoille saapuvan Windows 10 -käyttöjärjestelmän puhelinversion nimen, joka on yksinkertaisesti Windows 10.

Jo viime vuoden puolella selvisi, että Microsoft aikoo hankkiutua eroon Windows Phone -käyttöjärjestelmän nimen Phone-loppuosasta. Windows 10:n esittelyn jälkeen on kuitenkin heitetty ilmoille arvioita, ettei seuraavan Windowsin puhelinversiota kutsuttaisikaan samalla nimellä kuin työpöytäversiota.

Puhelinversion nimeksi on ehdotettu Windows Mobilea (joka oli Windows Phonea edeltäneen puhelinalustan nimi) sekä Windows 10 for Phonea.

Viime viikolla esitellyn Lumia 532 -älypuhelimen tuotesivulla kuitenkin ilmaistaan selvästi, että laite on yhteensopiva Windows 10:n kanssa (Windows 10 Ready), mikä viittaa vahvasti siihen suuntaan, että puhelinkäyttöjärjestelmän nimikin on yksinkertaisesti Windows 10. Tieto ei löydy suoraan tuotesivulta, vaan se mainintaan törmää sivun lähdekoodista (josta se myös näkyy Googlessa linkin esittelytekstinä).Microsoft järjestää huomenna Windows 10 -aiheisen lehdistötilaisuuden, missä kuultaneen lopullinen totuus tästäkin aiheesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.