Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia-puhelinten Denim-päivitys laajempaan jakoon

1
Puhelinvertailu

Lumia-puhelimille suunniteltu Denim-päivitys on saapunut jälleen uusille alueille ja puhelimille. Microsoft on julkaissut päivityksen useaan maahan Lumia 930:lle ja Lumia 1520:lle.

Suomessa päivitys on saavuttanut jo useat Lumia-mallit. Muun muassa mainitut Lumia 930 ja Lumia 1520 ovat päivittyneet uusimpaan versioon. Edellisessä Cyan-ohjelmistoversiossa ovat kuitenkin edelleen esimerkiksi Lumia 920, Lumia 820 sekä verrattain uudet Lumia 630 ja Lumia 635.

Lumia Denim tuo uudistuksia erityisesti kamerasovellukseen. Päivitys voi sekä nopeuttaa kameran toimintaa että parantaa kuvien laatua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja