Galaxy S6:sta voi sittenkin löytyä Qualcommin tehopiiri

1
Manu Pitkänen

Galaxy S6:sta voi sittenkin löytyä Qualcommin tehopiiri
Keskustelu Qualcommin uuden Snapdragon 810 -järjestelmäpiirin ympärillä jatkuu edelleen. Digitimes, Korea Business ja Bloomberg ovat välittäneet julkisuuteen tietoja, joiden mukaan Samsung aikoisi tukeutua tulevassa Galaxy S6 -puhelimessa omiin Exynos-piireihin, koska Snapdragon 810:ssä on ilmennyt ylikuumenemisongelmia.

Wall Street Journalille puhuneen lähteen mukaan Qualcommilla todella olisi ongelmia Snapdragon 810:n kanssa, mutta sirujätti työskentelee parhaillaan saadakseen viat korjattua. Samsungille kehitetään uutta versiota piiristä, jotta Snapdragon 810:tä voitaisiin käyttää myös Galaxy S6:ssa.

Qualcommin tavoitteena on saada uusi versio valmiiksi maaliskuuhun mennessä, mutta on epäselvää ehtiikö uusi piiri Samsungille tarpeeksi ajoissa. Korealaisyhtiö esittelee Galaxy S6:n ehkä jo maaliskuun alussa MWC-messuilla. Mikäli uusi piiri ei valmistu ajoissa, Samsung aikoo käyttää omia Exynos-piirejä.



LG on jo esitellyt Snapdragon 810:tä käyttävän G Flex 2 -älypuhelimen. Yhtiön mukaan suoritin ei ole aiheuttanut heille ongelmia. LG:n älypuhelinyksiköstä vastaava Choi Yong-su muistutti, että lämpötiloihin vaikuttaa suorittimen lisäksi myös puhelimen jäähdytysratkaisut.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € CDON
438 € Proshop
550 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (1)

Abcabc375
Abcabc375

1

Aika heikkoo on ainakin S5 tehot verrattuna iPhone 6... Kokeilee vaikka pelata World Of Tanksia molemmilla niin iPhonessa aina 60fps ja samsungissa se 30.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.