Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft valmistelee edullisempaa vaihtoehtoa Lumia 830:lle

1
Matti Vähäkainu

Microsoft valmistelee edullisempaa vaihtoehtoa Lumia 830:lle
NokiaPowerUserin vakuuttavat tiedot kertovat, että Microsoftilla on valmisteilla edullisempi vaihtoehto Lumia 830 -mallille.

Koodinimellä RM-1072 tunnettu laite saapuu lähteen mukaan lähes identtisellä tekniikalla kuin Lumia 830 (kuvassa), muutoksena ainoastaan tallennustila ja kamera. Uutuuslaitteessa kamerassa megapikseleitä on 8,7 (L830 10Mpix) ja tallennustilaa kahdeksan gigatavua (L830 16Gt).

Laitteen muihin ominaisuuksiin kuuluu mm. viiden tuuman 720p-kosketusnäyttö, keskikastin Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri sekä LTE-yhteydet. Laitteesta tulee markkinoille myös kaksois-SIM-malli ja hinta on arviolta 275 dollaria eli noin 245 euroa.

Käytännössä kyseessä on malli, joka sijoittuu Lumia 730:n ja Lumia 830:n välimaastoon sekä hinnan että ominaisuuksien osalta. Ei ole tietysti vielä varmaa, että kyseessä on aito ja julkaistava malli, mutta kysyä sopii, onko näiden mallien väliseen pieneen kuiluun edes järkeä julkaista erillistä laitetta?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

TaioJ
TaioJ

1

Tässä seuraava puhelin Lumia 625:sen tilalle. Jos lähtöhinta on n. 249€ niin kohta saa jo 199€.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja