Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG suuttui Samsungin erikoiskohtelusta?

Matti Vähäkainu

LG suuttui Samsungin erikoiskohtelusta?
Qualcommilla saattaa olla edessään lisää ongelmia Snapdragon 810 -piirin suhteen. Aiemmat raportit ovat kertoneet, että yhtiöllä on ongelmia piirin ylikuumenemisen kanssa, jonka johdosta Samsung saattaa olla jättämässä piiriä tai saamassa siitä erikoisversion. Jälkimmäisestä LG ei ole tyytyväinen.

Alkuun tiedot kertoivat, että Samsung jättää Snapdragon-piirit pois ja korvaa niitä omalla Exynos-piirillään. Pian kuitenkin huhuttiin, että Qualcomm valmistaisi kenties tärkeimmälle asiakkaalleen erikoispiirin.
LG on nyt korealaislehdistön mukaan tuohtunut Samsungin saamasta erikoiskohtelusta. Ensimmäisen Snapdragon 810 -puhelimen (LG G Flex 2) esitellyt yhtiö saattaa arvioiden mukaan haastaa Qualcommin jopa oikeuteen.

Toistaiseksi kaikki on kuitenkin huhupuhetta. Vaikka asiaa lähellä olevat lähteet ovat raportoineet esimerkiksi G Flex 2:n kuumenemisongelmista, niin mitään virallista tietoa siitä ei ole. Myöskään Samsungin uhkailuista siirtyä kokonaan Exynos-piireihin ei ole mitään konkreettista.

Ylikuumenemisvyyhti ja Snapdragon 810 -piirin kohtalo selvinnee viimeistään MWC-messuihin mennessä. Maaliskuun alussa järjestettäviltä mobiilimessuilta odotetaan muun muassa Galaxy S6 -julkistusta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja