Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple Watch tulee myyntiin odotettua myöhemmin

2
Manu Pitkänen

Apple Watch tulee myyntiin odotettua myöhemmin
Applen toimitusjohtaja Tim Cook vahvisti eilen osavuosikatsauksen jälkeen pidetyssä sijoittajapuhelussa, että viime syksynä esitelty Apple Watch -älykello tulee saataville huhtikuussa.

Julkaisu ajoittuu odotuksia myöhemmäksi. Aiemmin Apple kertoi kellon toimitusten alkavan vuoden 2015 alussa, minkä tulkittiin tarkoittavan ensimmäistä kvartaalia eli tamm-maaliskuuta. Tim Cook kiistää kellon kuitenkaan myöhästyneen.
Tässä vaiheessa ei vielä tiedetä missä kaikissa maissa Apple Watch tulee kevään aikana myyntiin. Yhdysvaltoihin kellon on luvattu tulevan vuoden 2015 alussa, kun taas esimerkiksi Euroopan osalta aikatauluksi on ilmoitettu vuosi 2015.

Apple Watchin tarkempi hinnoittelumalli on myös vielä salassa. Kaikkein edullisimman mallin tiedetään maksavan 349 dollaria, mutta muun malliston hintoja ei ole paljastettu.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Yhdysvaltoihin kellon on luvattu tulevan vuoden 2015, kun taas esimerkiksi Euroopan osalta aikatauluksi on ilmoitettu vuosi 2015.


Pieni ajatuskatko ?

Vastaa
RaxMidio
RaxMidio

2

En edelleenkään näe tässä mitään kovin upeaa ja käytännöllistä, mutta rahaa Apple tulee tuolla tahkoamaan reilusti. Vahvan brändinsä avulla Apple saisi myytyä vaikka mätiä omenoita vaihdettavilla kuorilla ja telakoitumismahdollisuudella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja