Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto: Näyttääkö Samsung Galaxy S6 tältä?

3
Manu Pitkänen

Kuvavuoto: Näyttääkö Samsung Galaxy S6 tältä?
Galaxy S6:sta on puhuttu koodinimellä Project Zero, koska Samsung haluaa aloittaa Galaxy S -malliston muotoilun puhtaalta pöydältä. Mikäli PhoneArenan julkaisema uusi kuva on todella sitä mitä sen väitetään olevan, niin liikanimi ei tunnu olevan ihan hatusta vedetty.

Kuvassa väitetään näkyvän Samsungin tämän vuoden lippulaivan prototyyppi kahdessa eri värissä (edestä ja takaa). Puhelin näyttää tyylikkään suoralinjaiselta, jossa pyöreitä muotoja löytyy lähinnä puhelimen kulmista. Joku saattaa nähdä muotoilussa yhtymäkohtia esimerkiksi iPhone 4:ään, joskin Galaxy S6 erottautuu silti muutamien yksityiskohtien kautta selvästi Samsungin puhelimeksi.

Kameran rinnalta löytyy salama sekä pulssimittari. Galaxy S5:ssä ja Galaxy Note 4:ssä nämä komponentit löytyvät kameran alta. Valkoisessa puhelimen takakuoressa (reunassa, kameran tasalla) näkyy myös selvä aukko, joka helpottaa kuoren poistamista.

PhoneArenan mukaan kuvissa olevat prototyypit ovat vanhoja versioita, joten puhelimen lopullinen ulkonäkö saattaa poiketa näistä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja