Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus Onen uusi käyttöjärjestelmä on OxygenOS

3
Manu Pitkänen

OnePlus Onen uusi käyttöjärjestelmä on OxygenOS
Cyanogenin kanssa ilmenneiden ongelmien jälkeen halvalla huippupuhelimella maailman tietoisuuteen noussut OnePlus päätti kehittää oman Android-pohjaisen käyttöjärjestelmän. Alustalle haettiin nimeä kilpailulla ja voittajaksi selviytyi OxygenOS.

Oxygeniä OnePlus aikoo esitellä yleisölle 12. helmikuuta, mutta ohjelmistoa ei julkaista käyttäjille vielä tuolloin. Käyttöjärjestelmästä ei ole vielä paljastettu muuta kuin, että se on avoin, muokattava ja bloatwaresta vapaa.

OnePlusin mukaan ohjelmistolla halutaan tarjota käyttäjille "rohkeaa, voimallista ja suoraviivaista käyttökokemus". Näitä piirteitä yhtiön mielestä happea tarkoittava Oxygen kuvastaa oikein passelisti. Nimikilpailun voitti OnePlusin foorumeilla kirjoittava midifire-niminen käyttäjä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Ketola
Ketola

1

Kiva että nimi löytyi. Jospa vielä Lollipoppikin löytyisi jostain. En kyllä Nexus 7:n päivityksen perusteella fiilikset Lollipopista ovat kyllä ristiriitaisia, mutta eiköhän siihen(kin) totu.

Vastaa
Datanen
Datanen

2

Android 5.0 päivitys ei ole minusta kovinkaan onnistunut. Automaattinen salaus aiheuttaa etenkin Nexus 9 mallissa hitautta ja sitten on vielä nämä ääniensäätö asetukset.

Vastaa
mniskane
mniskane

3

Parempi olisi, jos laittaisivat välit kuntoon Cyanogenin kanssa. CyanogenMod on koeteltua tekniikkaa ja tuntuu ikävältä, että alkavat keksimään pyörää uudestaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.