Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Lollipop-päivitys jakeluun LG G3:lle

5
Puhelinvertailu

Monet Android-älypuhelimet odottavat vielä päivitystä uusimpaan Android-versioon, kun onnekkaimmille on tarjolla jo päivityksiä Lollipopin sisällä.

Italialaislähde kertoo, että LG:n lippulaivamalli G3 on saanut uuden päivityksen. Kyseessä ei ole tietysti Lollipopin kaltainen suuri järjestelmäpäivitys, mutta jotain pientä G3:n käyttäjille on tarjolla.

90 megatavun päivitys tuo bugikorjauksia ja parannuksia toimintanopeuteen ja -vakauteen. Versionumero muuttuu V20e:stä V20h:ksi ja samalla pävittyy myös osa ikoneista.

Toistaiseksi tiedot eivät kerro onko päivitys saatavilla Italian ulkopuolella, mutta todennäköisesti päivitys laajenee muuallekin Eurooppaan, jos ei ole sitä jo tehnyt. Onko sinun LG G3 jo päivittynyt?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
repato (vahvistamaton)

1

Mikähän Nexus 7 (2013) LTE mallin kanssa mättää kun sinne ei vieläkään ole virallista lollipoppia, kuitenkin wifi karvalakki malli sen on saanut ja myöskin vanhempi nexus 7. pitääpä jatkossa wifi malli ostaa kun tuki on tämä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.