Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Maahantuontitiedot paljastavat: Galaxy S6:ssa edeltäjää pienempi näyttö

8
Matti Vähäkainu

Maahantuontitiedot paljastavat: Galaxy S6:ssa edeltäjää pienempi näyttö
Samsungilta odotetaan kuukauden kuluttua jälleen uutta Galaxy S -mallia. Heikenneet näkymät yhtiön sisällä vaativat uudelta lippulaivamallilta erityistä onnistumista, mutta uudet tiedot kertovat, että Samsung saattaa uudistaa puhelinta jopa odottamattomalla tavalla.

Kuten GSMArena kertoo, Samsung ei ole kertaakaan Galaxy S -sarjan historian aikana pienentänyt kosketusnäytön pinta-alaa uudessa lippulaivamallissa. Nyt kuitenkin intialaisen maahantuonnin rahtitietoja julkaisevan Zauba-sivuston mukaan tulossa on viisituumainen Galaxy-malli.

Mikäli kyseinen SM-G920V on maaliskuun alussa esiteltävän Samsung Galaxy S6:n variantti, niin Samsung on päättänyt ensimmäistä kertaa pienentää lippulaivamallin näyttöä edeltäjästä. Zauban tiedoissa mainitaan näytön tuumakooksi viisi, Galaxy S5:ssä vastaava on 5,1.

Vuotaneet kaaviot kertovat, että laite kapenee lähes kaksi milliä, joka puoltaa niin ikään näytön pienenemistä. Jo nykyisellään Galaxy S5:n näytön sivustoilla reunukset ovat lähes olemattomat.


Mikäli koko ja huhuttu QHD-resoluutio (2560x1440) pitävät paikkansa, tulee uudessa Galaxy S -mallin näytössä olemaan huima n. 587 pikselitiheys.

Zauban tiedoista on aiemmin paljastunut myös Galaxy Note 3 Neo:n tuumakoko.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
SuckSung (vahvistamaton)

1

Oikeasti, ketä on enää jostain samsungista kiinnostunut?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SuckSung (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Juhannuspukki:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti SuckSung:

Oikeasti, ketä on enää jostain samsungista kiinnostunut?

Köyhät.

Oliskohan nekään enää? Samanlaista roskaa saa kiinan kopioina halvemmalla.

Vastaa
Malboro
Malboro

4

Lainaus:

Jo nykyisellään Galaxy S5:n näytön sivustoilla reunukset ovat lähes olemattomat.

Tästä olen kyllä 100% eri mieltä. Ihan tämän takia S5 oli ulkomuodollisesti susi.

Sopinee kait ihmetellä LG G2:sta. 138.5 x 70.9 x 8.9 mm 5.2"
Ja oikeastaan LG G3 menee vielä paremmaksi, siinä mentäisiin alle 70,6 mm (5,2" koossa).

Että paljon on vielä Samsungilla tehtävänä. Note 3, 4 ja miksei S4 vielä on ihan ok reunojen suhteen, vaikka nekään ei ihan LG tasolle yltää.

Vastaa
tovuori
tovuori

5

Just vaihdoin iphone6:sen galaxy s5:seen. Kyllä on Galaxy hyvä puhelin. EI siinä että apple olisi huono mutta kyllästyin siihen että apple määrää mitä puhelimella voi tehdä. Naisihmisille iPhonet ihan sopivia kun ei vaadi isompia pääkopista että osaa käyttää. Toiminnalisuudessa android on paljon edellä eli on paljon monikäyttöisempi. Esim et voi ios:llä jakaa linkkejä kuvajnee. kuin vain applen hyväksymiin palveluihin. Aika vanhan aikaista esim whatsappiin pitää leikata tai liittää tekstiä tai kuvia tai nettivisuja androidilla voi jakaa suoraan. Mulle riitti hetkeksi applen leiri. Iphoneja ollut 4, 5 ja 6 mallit. padejä 1, 2, mini ja mini retina.

Vastaa
keijo123
keijo123

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tovuori:

Just vaihdoin iphone6:sen galaxy s5:seen. Kyllä on Galaxy hyvä puhelin. EI siinä että apple olisi huono mutta kyllästyin siihen että apple määrää mitä puhelimella voi tehdä. Naisihmisille iPhonet ihan sopivia kun ei vaadi isompia pääkopista että osaa käyttää. Toiminnalisuudessa android on paljon edellä eli on paljon monikäyttöisempi. Esim et voi ios:llä jakaa linkkejä kuvajnee. kuin vain applen hyväksymiin palveluihin. Aika vanhan aikaista esim whatsappiin pitää leikata tai liittää tekstiä tai kuvia tai nettivisuja androidilla voi jakaa suoraan. Mulle riitti hetkeksi applen leiri. Iphoneja ollut 4, 5 ja 6 mallit. padejä 1, 2, mini ja mini retina.Toi kuvan osoitteen jakaminen oli kyllä iOS7 vielä mutta 8 myötä hävis. Muuten applella hoituu kaikki. Ei se android ollutkaan niin muokattavissa mitä mulle kerrottiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kylberg (vahvistamaton)

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tovuori:

Just vaihdoin iphone6:sen galaxy s5:seen. Kyllä on Galaxy hyvä puhelin. EI siinä että apple olisi huono mutta kyllästyin siihen että apple määrää mitä puhelimella voi tehdä. Naisihmisille iPhonet ihan sopivia kun ei vaadi isompia pääkopista että osaa käyttää. Toiminnalisuudessa android on paljon edellä eli on paljon monikäyttöisempi. Esim et voi ios:llä jakaa linkkejä kuvajnee. kuin vain applen hyväksymiin palveluihin. Aika vanhan aikaista esim whatsappiin pitää leikata tai liittää tekstiä tai kuvia tai nettivisuja androidilla voi jakaa suoraan. Mulle riitti hetkeksi applen leiri. Iphoneja ollut 4, 5 ja 6 mallit. padejä 1, 2, mini ja mini retina.

Kukaan ei vaihda iPhone 6:sta Samsungiin. Olet trolli.
Kukaan ei vaihda iPhonesta mihinkään, ei ikinä.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Kylberg:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tovuori:

Just vaihdoin iphone6:sen galaxy s5:seen. Kyllä on Galaxy hyvä puhelin. EI siinä että apple olisi huono mutta kyllästyin siihen että apple määrää mitä puhelimella voi tehdä. Naisihmisille iPhonet ihan sopivia kun ei vaadi isompia pääkopista että osaa käyttää. Toiminnalisuudessa android on paljon edellä eli on paljon monikäyttöisempi. Esim et voi ios:llä jakaa linkkejä kuvajnee. kuin vain applen hyväksymiin palveluihin. Aika vanhan aikaista esim whatsappiin pitää leikata tai liittää tekstiä tai kuvia tai nettivisuja androidilla voi jakaa suoraan. Mulle riitti hetkeksi applen leiri. Iphoneja ollut 4, 5 ja 6 mallit. padejä 1, 2, mini ja mini retina.

Kukaan ei vaihda iPhone 6:sta Samsungiin. Olet trolli.
Kukaan ei vaihda iPhonesta mihinkään, ei ikinä.

Noin sanoo toinen trolli. Itsellä on useita kavereita vaihtanut iphonesta pois. Se ei ole kaikille ihanteellinen puhelin vaikka päiväunissa haaveiletkin niin. Ei siinä mitään ihan varmasti hyvä puhelin. Itseäkin kiinnostaisi kokeilla jos joskus tulee vedenkestävä malli (lähestulkoon pakollinen työn takia) mutta yksinkertaisesti jotkut haluavat muuta mitä iphone pystyy tarjoamaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja