>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus aikoo avata tutkimus- ja kehitysyksikön Eurooppaan

Manu Pitkänen

OnePlus aikoo avata tutkimus- ja kehitysyksikön Eurooppaan
Kiinalainen älypuhelinmerkki OnePlus aikoo perustaa oman tutkimus- ja kehitysyksikön Eurooppaan. Asiasta kertoi yhtiön perustaja Carl Pei Google+-yhteisöpalvelun kautta.

Pei ei paljastanut minnepäin Eurooppaa yksikkö on tulossa, mutta yksikkö pitäisi aueta tämän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Kirjoituksen yhteyteen oli liitetty linkki Reutersin uutiseen Sonyn kaavailemista tuhatta henkilöä koskevista potkuista, jotka koskettavat erityisesti mobiiliyksikön Euroopan ja Kiinan toimintoja.

Kehitysyksikön perustaminen juuri Eurooppaan on siinä mielessä erikoinen ratkaisu, että kulutuselektroniikan kehitystyö on keskittynyt Yhdysvaltojen länsirannikolle.

OnePlus paljasti viime viikolla valinneensa yhtiön Android-käyttöjärjestelmän nimeksi OxygenOS:n. Se esitellään tarkemmin 12. helmikuuta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.