>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S6:n esittelypäivä paljastui?

7
Manu Pitkänen

Samsung Galaxy S6:n esittelypäivä paljastui?
Samsung ei ole julkisesti vielä ilmoittanut seuraavan Unpacked-tapahtuman päivämäärää, mutta verkossa liikkuu jo kuvia medioille tarkoitetusta kutsusta. Vietnamilaisen Tinthe.vn-sivuston julkaiseman kuvan perusteella Samsungin julkistustilaisuus pidettäisiin 1. maaliskuuta.

Tilaisuudessa Samsungin odotetaan esittelevän Galaxy S6 -älypuhelimen ja mahdollisesti muita puhelimia sekä lisälaitteita. Lehdistötilaisuus ajoittuu sopivasti Barcelonassa pidettävien MWC-messujen aattoon ja on sama päivä, jolloin HTC aikoo esitellä oman lippulaivapuhelimensa.

Kutsussa näkyy yksityiskohta puhelimen siluetista, joka tuntuisi vihjaavan Note Edgen kaltaiseen muotoiluun. Kuvan alle on sijoitettu teksti "What's Next" (suom. Mitä seuraavaksi).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
NaulaArkkuun (vahvistamaton)

1

Taitaa S6 olla viimeinen naula Samsungin arkkuun. Jos ja kun tulee vain omalla Exynos-piirillä -> runsaasti ajuritason ongelmia, softaosaamattomuuden takia. Kukaan ei enää halua ostaa yli satasen Galaxyja ja syöksykierre on taattu. Ennustan että parin vuoden päästä Samsung on enää komponenttitoimittaja(puolijohde), koska lopettaa lopunkin puhelintuotannon kannattamattomana.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Xaarrela (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti NaulaArkkuun:

Taitaa S6 olla viimeinen naula Samsungin arkkuun. Jos ja kun tulee vain omalla Exynos-piirillä -> runsaasti ajuritason ongelmia, softaosaamattomuuden takia. Kukaan ei enää halua ostaa yli satasen Galaxyja ja syöksykierre on taattu. Ennustan että parin vuoden päästä Samsung on enää komponenttitoimittaja(puolijohde), koska lopettaa lopunkin puhelintuotannon kannattamattomana.

Näyttää vahvasti tuolta. Vuosi sitten näitä merkkejä ei suuri yleisö vielä osannut nähdä, mutta nyt alkaa jo valjeta suunta heillekin.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

3

S5 oli käytännössä muovinen prototyyppi, jostain huippupuhelimesta. Josko Samsung jo oppisi. Kilpailijat alkavat nakertaa yhtiön puhelinmenekkiä jokapuolelta.

Vastaa
Caliber
Caliber

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Xaarrela:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti NaulaArkkuun:

Taitaa S6 olla viimeinen naula Samsungin arkkuun. Jos ja kun tulee vain omalla Exynos-piirillä -> runsaasti ajuritason ongelmia, softaosaamattomuuden takia. Kukaan ei enää halua ostaa yli satasen Galaxyja ja syöksykierre on taattu. Ennustan että parin vuoden päästä Samsung on enää komponenttitoimittaja(puolijohde), koska lopettaa lopunkin puhelintuotannon kannattamattomana.

Näyttää vahvasti tuolta. Vuosi sitten näitä merkkejä ei suuri yleisö vielä osannut nähdä, mutta nyt alkaa jo valjeta suunta heillekin.

Ihme huuhaata. Samsung nyt jatkaa luurien tekemistä vaikka tulis takkiinkin. Ei niiltä fyrkat lopu.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kaliiberi (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Caliber:

Ihme huuhaata. Samsung nyt jatkaa luurien tekemistä vaikka tulis takkiinkin. Ei niiltä fyrkat lopu.

Ei varmaan hetkeen lopukaan rahat, mutta mikään firma maailmassa ei tee tappiolla tuotteita. Ei edes Samsung. Siinä vaiheessa kun tappiota alkaa tulla jatkuvalla syötöllä -> lopetetaan tappiota tuottavat yksiköt.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Laivamatka7 (vahvistamaton)

6

Olen moni vuotinen Samsung puhelimien käyttäjä,nyt on käytössä Galaxy S 5 puhelin,aijon ostaa uuden S 6 puhelimen kun se tulee myyntiin.Minulla on hyviä kokemuksia Samsung puhelimista.Mitä sitä merkkiä vaihtaa kun kun on hyväksi havaittu.Syke mittari oli tässä Galaxy S 5 puhelimessa minulle tarpeellinen kun liikun paljon.Jään mielenkiinnolla odottamaan uutta mallia.Terv.Kari

Vastaa
Caliber
Caliber

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Kaliiberi:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Caliber:

Ihme huuhaata. Samsung nyt jatkaa luurien tekemistä vaikka tulis takkiinkin. Ei niiltä fyrkat lopu.

Ei varmaan hetkeen lopukaan rahat, mutta mikään firma maailmassa ei tee tappiolla tuotteita. Ei edes Samsung. Siinä vaiheessa kun tappiota alkaa tulla jatkuvalla syötöllä -> lopetetaan tappiota tuottavat yksiköt.

Miksi ihmeessä Lumian tehtailua ei ole tapettu jo aikoja sitten?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.