Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mistä tulevat Apple rahat? Tämä grafiikka kertoo

9
Puhelinvertailu

Applen ennätystuloss viime neljänneksellä oli kertakaikkiaan jäätävä. Tilivuoden ensimmäisen neljänneksen (kalenterivuoden loppu) liikevaihto oli huimat 74,6 miljardia dollaria. Se on enemmän kuin Googlen ja Samsungin liikevaihto neljänneksessä yhteensä.

Mutta mistä kaikki Applen liikevaihto koostuu? Kuinka suuri osa siitä on puhelimista ja miten yhtiön sisäisessä kilpailussa pärjää esimerkiksi palvelut, kuten iTunes?

Onneksi BusinessInsider on visualisoinut Applen bisneksen yhteen kuvaan. Siitä selviää, että iPhone on valtaisa bisnes ja tuo taloon selkeästi yli puolet liikevaihdosta. Tämän jälkeen tulevat iPad, Mac, palvelut ja muut osastot.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
Sixtus (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti eemelihyväluoma:

Aplle vie voiton

Mutta sitten kun ihmiset huomaavat, ettei se iLuuri ole sen kummempi kuin muutkaan, niin jopas romahtaa. Nykyisellä Applen iNnovaatiotahdilla näin tulee käymään varsin pian. Mikään ei kestä iKuisesti, ei edes iHmisten typeryys.

Vastaa
AkZuh
AkZuh

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Sixtus:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti eemelihyväluoma:

Aplle vie voiton

Mutta sitten kun ihmiset huomaavat, ettei se iLuuri ole sen kummempi kuin muutkaan, niin jopas romahtaa. Nykyisellä Applen iNnovaatiotahdilla näin tulee käymään varsin pian. Mikään ei kestä iKuisesti, ei edes iHmisten typeryys.

Niin, no niin. Itse ainakin valinnut iOS laitteet jo vuosia, kun ne vain oikeasti toimii.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

4

Applen suurin valtti viime vuonna oli se, että he toivat oikeasti päivitetyn laitteen. Monet päivittivät iPhonensa uuteen malliin ja moni muukin kuluttaja valitsi iPhoenen, koska luuri päivitettiin rautansa puolesta kilpailijoiden tasolle.
Samaan aikaan Samsung lähestulkoon kierrätti edellisen vuoden mallin ja sai käytännössä täystyrmäyksen markkinoilta ja kilpailijat söivät jokapuolelta markkinaosuutta. Ehkä he siitä oppivat ja joitakin korjauksia oikeaan suuntaan onkin näköpiirissä: Bloatware poistuu ja design muutetaan (Tai kuten jotkut sanovat, kopioidaan taas Applelta).

Myös sovelluskehittäjät tuntuvat suosivan iOS:ää. Eikä ihme. Yhtenäisempi rauta ja enemmän tuottoja.

Vastaa
AkZuh
AkZuh

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Sefriol:

Applen suurin valtti viime vuonna oli se, että he toivat oikeasti päivitetyn laitteen. Monet päivittivät iPhonensa uuteen malliin ja moni muukin kuluttaja valitsi iPhoenen, koska luuri päivitettiin rautansa puolesta kilpailijoiden tasolle.
Samaan aikaan Samsung lähestulkoon kierrätti edellisen vuoden mallin ja sai käytännössä täystyrmäyksen markkinoilta ja kilpailijat söivät jokapuolelta markkinaosuutta. Ehkä he siitä oppivat ja joitakin korjauksia oikeaan suuntaan onkin näköpiirissä: Bloatware poistuu ja design muutetaan (Tai kuten jotkut sanovat, kopioidaan taas Applelta).

Myös sovelluskehittäjät tuntuvat suosivan iOS:ää. Eikä ihme. Yhtenäisempi rauta ja enemmän tuottoja.

Onko joskus käynyt niin ettei apple ole päivittänyt rautaansa ns kilpailijoiden tasolle ja ohikin uuden puhelimen julkaisun yhteydessä?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti AkZuh:


Onko joskus käynyt niin ettei apple ole päivittänyt rautaansa ns kilpailijoiden tasolle ja ohikin uuden puhelimen julkaisun yhteydessä?

Näytöt (resoluutio ja miksei myös koko) ovat välillä olleet pahasti jäljessä. Kamera oli pitkään melko heikko verrattuna markkinoiden parhaimpiin. Muistia on melko vähän mikä johtaa uudellenlatauksiin selaimessa. Onhan noita kun ottaa ensin Apple-lasit pois silmiltä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti AkZuh:


Onko joskus käynyt niin ettei apple ole päivittänyt rautaansa ns kilpailijoiden tasolle ja ohikin uuden puhelimen julkaisun yhteydessä?

Näytöt (resoluutio ja miksei myös koko) ovat välillä olleet pahasti jäljessä. Kamera oli pitkään melko heikko verrattuna markkinoiden parhaimpiin. Muistia on melko vähän mikä johtaa uudellenlatauksiin selaimessa. Onhan noita kun ottaa ensin Apple-lasit pois silmiltä.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Sixtus:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti eemelihyväluoma:

Aplle vie voiton

Mutta sitten kun ihmiset huomaavat, ettei se iLuuri ole sen kummempi kuin muutkaan, niin jopas romahtaa. Nykyisellä Applen iNnovaatiotahdilla näin tulee käymään varsin pian. Mikään ei kestä iKuisesti, ei edes iHmisten typeryys.

Kyllä muaki vituttais jos olis samsungi taskussa ja iPhone vieressä vain toimii paremmin.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti iKnow_:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti AkZuh:


Onko joskus käynyt niin ettei apple ole päivittänyt rautaansa ns kilpailijoiden tasolle ja ohikin uuden puhelimen julkaisun yhteydessä?

Näytöt (resoluutio ja miksei myös koko) ovat välillä olleet pahasti jäljessä. Kamera oli pitkään melko heikko verrattuna markkinoiden parhaimpiin. Muistia on melko vähän mikä johtaa uudellenlatauksiin selaimessa. Onhan noita kun ottaa ensin Apple-lasit pois silmiltä.

Ainoa mikä oli totta on, että sivulatauksia tulee jos avaa liian monta välilehteä. Muista, että näytön resoluutiolla ei ole merkitystä sen jälkeen kun se menee yli 300 pikseliä/tuuma. Apple sentään on keskittynyt johonkin merkittävään pikselien ylikäytön sijasta. Kamera on aina ollut alan huippua, muuta on typerää väittääkkään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja