Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Olloclip julkaisi uudet objektiivit iPhone 6:lle ja 6 Plussalle

Manu Pitkänen

Olloclip julkaisi uudet objektiivit iPhone 6:lle ja 6 Plussalle
Älypuhelinkuvaajien keskuudessa suosituksi noussut Olloclip on julkaissut uuden iPhone 6:lle ja 6 Plussalle tarkoitetun objektiivimalliston. Valikoimiin kuuluu uusille iPhoneille tarkoitetut 4-in-1-, 3-in-1-, selfie- ja teleobjektiivit.

Saataville tuodun teleobjektiivin (99,99 €) avulla iPhonen polttovälin saa kaksinkertaistettua, joten etäällä olevat kohteet näyttävät suuremmilta ja niiden yksityiskohdat näkyvät paremmin. Objektiivin mukana toimitetaan irrotettava pyöröpolarisaatiosuodin, jonka ansiosta kuvissa näkyy vähemmän heijastuksia ja värit toistuvat todenmukaisemmin. Suodin voidaan kiinnittää mukana tulevan adapterin avulla myös 4-in-1-objektiiviin.

4-in-1-sarja (79,99 €) sisältää fisheye- laajakulma-, 10x- ja 15x-objektiivit. Olloclipin 3-in-1-sarjasta löytyy makrokuvaukseen tarkoitetut 7x-, 14x ja 21x-objektiivit (69,99 €). Kaikkia objektiiveja voidaan käyttää sekä etu- että takakamerassa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja