Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows 10:n ominaisuus vuoti – uusi valinta tulossa Lumioihin

3
Manu Pitkänen

Windows 10:n ominaisuus vuoti – uusi valinta tulossa Lumioihin
Matkapuhelimien soittoääniteollisuuden isäksikin tituleerattu ja Microsoftilla nykyisin työskentelevä Vesku Paananen saattoi paljastaa Twitterissä julkaistun kuvan kautta uuden julkistamattoman ominaisuuden Windows 10:n puhelinversiosta. Ominaisuuden äkkäsi ensimmäisenä Best Mobile Blog.

Paananen esitteli Business Summit 2015 -tapahtumassa Windows 10 -käyttöjärjestelmää eri laitteissa, joten luonnollisesti mukana oli myös Windows 10:llä varustettu Lumia-älypuhelin. Hän otti esittelylaitteistosta kuvan ja jakoi sen Twitterissä. Kyseisessä kuvassa näkyy Windows 10:n puhelinversion aloitusnäyttö. Erikoista kuvassa esiintyvässä aloitusnäkymässä on pystysuunnassa venytetty tapahtumaruutu, jollaisia ei nykyisissä puhelimissa ole lainkaan.

Kuvassa tällaista pystysuuntaista tapahtumaruutua on käytetty Ihmiset-sovelluksen kohdalla. On vielä mahdotonta sanoa varmasti tuleeko pystysuuntainen tapahtumaruutu myös muiden sovellusten käyttöön.Paanenen on poistanut jo kuvan Twitteristä, mutta Internetiin ladattua sisältöä ei tunnetusti saa koskaan pyyhittyä pois (kuva alla).
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Caliber
Caliber

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola:

mullistava uutuus

Olin myös tipahtaa ällistyksestä lattialle. Jatkossa vois jonkun varoituksen laittaa otsikkoon.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja