Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola-pomo: Samsung tippuu ykköspaikalta

3
Matti Vähäkainu

Motorola-pomo: Samsung tippuu ykköspaikalta
Motorolan operatiivinen johtaja (COO) Rick Osterloh uskoo Samsungin hiipuvan entisestään. Osterloh epäilee, että korealaisjätti menettää ykköspaikkansa pian.

Motorola on itse käynyt läpi melkoisia murroksia sen taipaleen aikana, mutta yhtiössä tunnetaan mobiilibisnes varsin hyvin. Matkapuhelinten alkuaikana Nokian kanssa ykköspaikasta taistellut ja nykyisin kiinalaisen Lenovon omistama yhtiö näkee valoisaa tulevaisuutta Samsungin kustannuksella.

Forbesin haastattelussa ollut Osterloh väittää, että noin joka seitsemäs vuosi matkapuhelibisneksen ykköspaikkaa pitänyt yhtiö tipahtaa pois kärkipaikalta. Hänen mukaansa elämme nyt murrosaikaa, jolloin ihmiset huomaavat, että huippupuhelimista ei tarvitse maksaa yli 600 dollaria.

Osterlohin mukaan näkymät ovat paremmat nyt Motorolalle, sillä Lenovon strategiassa Motorolan puhelimien jakelu on laajempi kuin aikanaan Googlen omistamana. Yhtiö onkin kasvanut viimeisen vuoden aikana merkittävästi ja aikoo palata voitolliseksi tulevien 4-6 neljänneksen aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
jaakopsoni (vahvistamaton)

1

Sanoo pomo jonka yritys menestyy vain halvoilla malleilla moto e ja moto g. Keskiluokassa ei mitään hyviä puhelima ja kalleimmassa sekmentissä liian kalliita ja ilman muistikorttia. Noilla ei pitäkke pötki. Samsungin pitää vain tajuta hylätä touchwiz niin huippulla pysyy

Vastaa
Datanen
Datanen

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jaakopsoni:

Sanoo pomo jonka yritys menestyy vain halvoilla malleilla moto e ja moto g. Keskiluokassa ei mitään hyviä puhelima ja kalleimmassa sekmentissä liian kalliita ja ilman muistikorttia. Noilla ei pitäkke pötki. Samsungin pitää vain tajuta hylätä touchwiz niin huippulla pysyy

Ja turhat sovellukset. Pelkkä käyttöliittymän hylkäys ei paljon auta. Kaikista paras olisi puhdas Android, alle 400 euron hinta ja lupas 2-vuoden nopeista päivityksistä. Silloin voisi jopa ostaakin Samsung merkkisen älypuhelimen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Isokaliiberinen (vahvistamaton)

3

Eikä jää pelkkään kärkisijan menetykseen. Syöksykierre on alkanut Samsungilla ja oikaisu ei enää onnistu. Veikkaan että Samsung lopettaa puhelintuotantonsa raskaasti tappiollisena parin vuoden kuluttua.

P.S. Motorolalta tulee ehdottomasti parhaat puhelimet alle 200€ ja alle 100€ hintaluokkiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.