Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Turkulainen Rival Games julkaisi The Detail -rikosseikkailun iPhonelle ja iPadille

1
Sami Koivunen

Turkulainen Rival Games julkaisi The Detail -rikosseikkailun iPhonelle ja iPadille
Turkulainen Rival Games -pelistudio on tällä viikolla julkaissut The Detail -pelin iOS:lle. Peli ilmestyi jo viime vuonna PC:lle, Macille ja Linuxille.

The Detail luottaa vahvaan tarinankerrontaan ja sisältää film noir -elementtejä. Vaikutteita peli on saanut mm. Telltale Gamesin The Walking Dead -pelistä ja HBO:n kehutusta The Wire -draamasarjasta. Itse pelissä pelaaja ohjaa poliisia ja hänen tiedonantajaansa. Yhdessä he yrittävät selvittää murhamysteeriä fiktionaalisessa amerikkalaiskaupungissa.

The Detail vaatii toimiakseen vähintään iPad 2 -tabletin tai iPhone 4s -puhelimen. Pelin ensimmäisen "Where the Dead Lie"-episodin voi ladata Applen App Storesta 2,99 euron hintaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

dofry
dofry

1

Suomalaisilla pelintekijöillä on ikävä vimma tehdä pelinsä amerikkalaiseen ympäristöön sijoittuviksi. Maailma on niin iso paikka ja muitakin mielenkiintoisia kohteita löytyisi joten toivon mukaan joku jaksaa sijoittaa pelinsä muualle. Ostan silti koska kehuttu ja suhteellisen halpa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.