Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows 10 julkaistaan myös Lumia 520:lle

Puhelinvertailu

Microsoftilla Windows Phonen kehitystä vetävä Joe Belfiore on vahvistanut Twitterissä, että Windows 10:n puhelinversio tullaan julkaisemaan myös 512 megatavun keskusmuistilla varustettuihin Lumioihin – myös esimerkiksi Lumia 520:lle.

Jo tammikuun lopulla Microsoft totesi hyvin selväsanaisesti, että Windows 10 tullaan julkaisemaan kaikille Windows Phone 8.1 -pohjaisille Lumioille. Ilmoituksen jälkeen julkaistu Microsoft Mobilen myyntijohtaja Chris Weberin blogikirjoitus aiheutti kuitenkin ylimääräistä hämmennystä ja sai jotkut epäilemään käyttöjärjestelmäpäivityksen saatavuutta kaikkein halvimpiin älypuhelimiin.
Belfiore muistuttaa twiitissään, että kaikkein vaatimattomammalla raudalla varustetut puhelimet eivät saa kaikkia samoja ominaisuuksia kuin kalliimmat ja kehittyneemmät Lumiat.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja