Hirviökamerapuhelin Lumia 1020 sai Lumia Denim -päivityksen

1
Manu Pitkänen

Hirviökamerapuhelin Lumia 1020 sai Lumia Denim -päivityksen
Microsoft on julkaissut vihdoin Denim-ohjelmistopäivityksen Lumia 1020:lle. Suomessa enää Lumia 630, 635, 820, 920 ja 925 odottavat päivitystä uusimpaan Windows Phone -versioon.

Lumia Denimissä suurimma käyttäjälle näkyvät uudistukset löytyvät Lumia Camera -sovelluksen uusista kuvausominaisuuksista, mutta ne eivät valitettavasti ole "hirviökamerapuhelin" Lumia 1020:n saatavilla. Näin ollen Lumia 1020:lle saapuvat uudet ominaisuudet ovat pitkälti samoja kuin muillekin vanhoille Lumioille.

Päivityksen jälkeen puhelimen aloitusnäytölle on mahdollista luoda kansioita, joihin voi organisoida puhelimeen ladattuja sovelluksia omiksi kokonaisuuksiksi. Samalla vilkaisunäyttö on saanut tuen Bing Weather- ja Bing Health & Fitness -sovelluksille, minkä ansiosta vilkaisunäyttö esittää ajan ja ilmoitusten lisäksi myös säätiedot.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
mööpeli (vahvistamaton)

1

Millonkohan 830 saa kanssa omat loppu päivitykset??? aika monessa muussa Euroopan maassa on ollut jo saatavilla, mutta ei näköjään Suomessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.