Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla julkaisi Yliaavanlampi-päivityksen testaajille

5
Manu Pitkänen

Jolla julkaisi Yliaavanlampi-päivityksen testaajille
Jolla on tuonut ennakkojakeluun Yliaavanlampi-nimisen päivityksen. Ilmoitus päivityksen saatavuudesta pitäisi ilmestyä kaikille niille, jotka ovat mukana ohjelmistopäivitysten testaamisessa.

Tarkoituksena on kerätä halukkailta testaajilta kokemuksia Yliaavanlampi-päivityksestä. Palautteen pohjalta ohjelmistoon tehdään korjauksia ennen kuin se julkaistaan laajemmalle yleisölle.

Yliaavanlampi sisältää paikkauksia tietoturva-aukkoihin ja korjauksia tunnettuihin bugeihin. Näiden lisäksi päivityksen mukana tulee seuravat uudet ominaisuudet:

  • New weather application with events feed integration available through store
  • Browser received a new interface
  • Colours in ambiences can be adjusted
  • Email authentication capabilities can be autodetected
  • Improved low memory handling, now swap is properly taken into account

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

1

Jos Jolla oikeasti haluaisi myydä puhelimiaan ja tulevaa tablettiaan muuallekin kuin pienelle niche -porukalle Suomessa, ensimmäinen askel olisi lopettaa nuo idioottimaiset nimet päivityksille.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ejurr:

Jos Jolla oikeasti haluaisi myydä puhelimiaan ja tulevaa tablettiaan muuallekin kuin pienelle niche -porukalle Suomessa, ensimmäinen askel olisi lopettaa nuo idioottimaiset nimet päivityksille.

Täysin samaa mieltä. Olen tästä jo aiemmin maininnutkin.

Vastaa
pentsu
pentsu

3

En oikein ymmärrä mitä merkitystä päivitysten nimillä puhelimen myyntiin on. Pitäisikö niillä olla paremmin 6-vuotiaisiin vetoavia nimiä kuten vaikkapa hmmm "lollipop", "jelly bean" tai jotain sinne päin? Ehkä olet oikeassa. Karkki vetoaa lapsiin ja joskus jopa aikuisiinkin...

Vastaa
muppis
muppis

4

Ei nuo päivitysten nimet mitään. Ihan hyvä vain, että ovat erikoisia. Se mikä näin vähän aikaa puhelinta käyttäneenä tulee mieleen, että missä mättää:

- Kunnollinen sovelluskauppa puuttuu. Ei ole mahdollisuuksia mainosrahoitteiselle/maksettaville softille. Porukka ei kuitenkaan ole niin yhteisöllistä, etteikö raha kelpais.

- Jollan oman sovelluskaupan rajoittavat lisenssiehdot. Ihmisillä voi äkkiä jäädä Open Repos löytämättä ja sitten pettyvät tarjontaan jonka vuoksi vaihtavat pois.

- Päivitykset ei asennu pysyväismuistiin. Jos vetää resetin, niin pitää ladata ensin kaikki päivitykset uudestaan ja niiden ensimmäisten saamiseksi latautuu vaatii kärsivällisyyttä.

- Päivitykset ei ole kumulatiivisia. Katso aikaisempi selitys.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

En oikein ymmärrä mitä merkitystä päivitysten nimillä puhelimen myyntiin on. Pitäisikö niillä olla paremmin 6-vuotiaisiin vetoavia nimiä kuten vaikkapa hmmm "lollipop", "jelly bean" tai jotain sinne päin?


Olisko kyse että osalle suomalaisia suomalaiset nimet kuullostaa niin tyhmältä ja vieraskieliset on heti jotenkin viileempiä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja