Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovion uutuuspeli haastaa Candy Crush Sagan

1
Manu Pitkänen

Rovion uutuuspeli haastaa Candy Crush Sagan
Rovio otti selviä askeleita Kingin Saga-pelien suuntaan esittelemällä Angry Birds -aiheiset Angry Birds Fight!- ja Angry Birds Stella POP! -pelit. Ensinnä mainitussa on kyse yhdistä kolme -pelistä, kun taas POP! muistuttaa Bubble Witch Saga -pelejä.

Nyt Rovio yrittää laajentumista Kingin hallitsemalle reviirille vaihtamalla vihaiset linnut iloisiin hillomörköihin: Uusi Jolly Jam peli on julkaistu App Storessa ja Google Playssä, minkä lisäksi peliä voi pelata Facebookissa. Peli muistuttaa paljon suureen suosioon noussutta Candy Crush Saga -peliä, mutta siihen näyttää olevan yhdistetty myös Best Fiendsin kaltainen taistelu-ulottuvuus.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja