>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n tulevan lippulaivan kuvat vuotivat

1
Manu Pitkänen

HTC:n tulevan lippulaivan kuvat vuotivat
Mobilegeeks.de-verkkosivusto on julkaissut tietoja HTC:n maaliskuun 1. päivä esiteltävästä lippulaivapuhelimesta, One (M9):stä. Sivusto löysi kuvia puhelimesta myös saksalaisen Cyberport.de-verkkokaupan sivuilta.

HTC One (M9) näyttäisi tulevan myyntiin kahdessa eri värissä: mustana sekä hopea–kulta-väriyhdistelmänä, jossa puhelimen etupuoli on kullanvärinen ja takapuoli hopeanvärinen. Puhelimen muotoilu näyttäisi noudattavan melko tarkkaan edeltäjäänsä, vaikka @evleaksin aiemmin julkaisema kuva näytti vihjaavan suurempaan design-päivitykseen.

Saksassa ilmeisesti 749 euron hintaan myytävästä puhelimesta löytyy Mobilegeeks.de:n mukaan viiden tuuman Full HD, kahden gigahertsin taajuudella toimiva Snapdragon 810 -suoritin, kolme gigatavua keskusmuistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia (sis. microSD-paikan). Puhelimen etupuolelta löytyy stereokaiuttimien lisäksi neljän megapikselin UltraPixel-kamera ja takana on 20 megapikselin kamera.Android Lollipop -käyttöjärjestelmään käyttävän puhelimen ohjelmistoa on kuorutettu uudella Sense-käyttöliittymällä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.