Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S4 4G+ sai Suomessa Android Lollipopin

8
Puhelinvertailu

Samsung on julkaissut Lollipop-päivityksen Galaxy S4 4G+ -mallille. Tavallinen Galaxy S4 ei ole vielä päivitystä saanut, mutta Samsung lupaa sen myös tälle vuoden 2013 lippulaivamallin perusversiolle.

Samsung Galaxy S4:n Google Play Edition sai Android 5.0 -version jo joulukuussa. Nyt Android 5.0.1 -versio latautuu siis myös 4G+-mallille, joka tunnetaan mallinumerolla i9506. Yhdessä Galaxy S5:n kanssa ne ovat toistaiseksi ainoat Galaxy-älypuhelinmallit, joille uusimman Androidin saa.
Samsung kertoo verkossa, että ainoat markkinoilla olevat mallit, joille Lollipop varmasti saapuu ovat Galaxy S4, Galaxy Alpha sekä Note-mallit lukuunottamatta ensimmäistä.

Kiitokset Janne vinkistä!
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

mrzombie
mrzombie

1

Olipa kyllä ankea päivitys.

Tein sen illalla juuri ennen nukkumaan menoa, jonka jälkeen saikin miettiä, että miten ihmeessä kännykän saa nyt äänettömälle yöksi. Sitä ei enää ole. Kyseessä on uusi "ominaisuus" Lollipopissa, josta näköjään monet muutkin ovat valittaneet. Lisämausteena vielä se, että äänettömyyden korvaava priority-moodi ei ole valittavissa mistään näppärästä paikasta, kuten painamalla äänenvoimakkuusnäppäimiä (tämä on kai Samsungin oma keksintö).

Lukitussa näytössä olevia juttuja ei saa säädettyä mistään. En ainakaan löytänyt minkään valikon takaa (kuten lock screen, mikä olisi aika looginen sijainti) valintamahdollisuuksia. Nyt siinä on sitten sääilmoitus (joka näyttää koko ajan samaa ennustetta eikä päivity) ja askelmittari (jota en viitsi pitää päällä, joten se näyttää nollaa). Enkä saa näkymään siinä mitenkään seuraavaa hälytystä, mikä olisi käyttökelpoinen ominaisuus ja mikä vielä KitKatista löytyi.

Akku taitaa kestää vähän paremmin kuin aiemmin, mutta mitään muuta positiivista ei ole vielä tullut esille.

Vastaa
Jukopliut
Jukopliut

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mrzombie:

Olipa kyllä ankea päivitys.

Tein sen illalla juuri ennen nukkumaan menoa, jonka jälkeen saikin miettiä, että miten ihmeessä kännykän saa nyt äänettömälle yöksi. Sitä ei enää ole. Kyseessä on uusi "ominaisuus" Lollipopissa, josta näköjään monet muutkin ovat valittaneet. Lisämausteena vielä se, että äänettömyyden korvaava priority-moodi ei ole valittavissa mistään näppärästä paikasta, kuten painamalla äänenvoimakkuusnäppäimiä (tämä on kai Samsungin oma keksintö).

Lukitussa näytössä olevia juttuja ei saa säädettyä mistään. En ainakaan löytänyt minkään valikon takaa (kuten lock screen, mikä olisi aika looginen sijainti) valintamahdollisuuksia. Nyt siinä on sitten sääilmoitus (joka näyttää koko ajan samaa ennustetta eikä päivity) ja askelmittari (jota en viitsi pitää päällä, joten se näyttää nollaa). Enkä saa näkymään siinä mitenkään seuraavaa hälytystä, mikä olisi käyttökelpoinen ominaisuus ja mikä vielä KitKatista löytyi.

Akku taitaa kestää vähän paremmin kuin aiemmin, mutta mitään muuta positiivista ei ole vielä tullut esille.

Meinasin juuri kommentoida että saisi tulla LG G2:kin, mutta sikäli mikäli nuo luettelemasi asiat eivät ole jotain uuden Touchwizin hienouksia niin saa nähdä uskaltaako päivittää..

Vastaa
mrzombie
mrzombie

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jukopliut:

Meinasin juuri kommentoida että saisi tulla LG G2:kin, mutta sikäli mikäli nuo luettelemasi asiat eivät ole jotain uuden Touchwizin hienouksia niin saa nähdä uskaltaako päivittää..

Vissiin nuo kaksi ongelmaa ovat nimenomaan Touchwizin "ominaisuuksia", mutta en mene vannomaan kun en ehtinyt kovin paljon tutustumaan asiaan.

Vastaa
Jr90
Jr90

4

Kyllä harmittaa tämä päivitys suunnattoman paljon. Oli virhe tehdä, en älynnyt tehdä taustatutkimusta ennenkuin tein päivityksen. Josta sain kärsiä sitten todella paljon. Niinkuin yllämainittu lollipopin huonoudesta, ei tarvitse paljoa enää itse lisätä. Hirveät värit joita ei saa muutettua, alkuperäinen oli paljon parempi ja helpompi. Tämä uusi on kuin joku lasten käyttöjärjestelmä.

Yritin tehdaspalautuksella saada puhelimen takaisin muttei se auttanut. Joten älkää sitä yrittäkö. Jos joku jossain vaiheessa keksii miten vanhan käyttiksen saa takaisin niin ilmoittakaa siitä joka paikkaan. Samsungilta törkeä veto tehdä tämmöistä ilman helppoa palautuksen mahdollisutta!!

Vastaa
pentsu
pentsu

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jr90:

Tämä uusi on kuin joku lasten käyttöjärjestelmä.

Olen saanut vähän sellaisen kuvan päivitysten nimienkin perusteella että se onkin lapsille suunnattu.

Vastaa
franklin 2 (vahvistamaton)

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jr90:

Kyllä harmittaa tämä päivitys suunnattoman paljon. Oli virhe tehdä, en älynnyt tehdä taustatutkimusta ennenkuin tein päivityksen. Josta sain kärsiä sitten todella paljon. Niinkuin yllämainittu lollipopin huonoudesta, ei tarvitse paljoa enää itse lisätä. Hirveät värit joita ei saa muutettua, alkuperäinen oli paljon parempi ja helpompi. Tämä uusi on kuin joku lasten käyttöjärjestelmä.

Yritin tehdaspalautuksella saada puhelimen takaisin muttei se auttanut. Joten älkää sitä yrittäkö. Jos joku jossain vaiheessa keksii miten vanhan käyttiksen saa takaisin niin ilmoittakaa siitä joka paikkaan. Samsungilta törkeä veto tehdä tämmöistä ilman helppoa palautuksen mahdollisutta!!

Samaa täälläkin kaivataan, tietoa miten tämän hienon päivityksen saisi pois. Mulla meni S4 ihan törkeän hitaaksi ja lisäksi yhteystiedot kaatuilee usein. Vanha oli huomattavasti parempi.

Vastaa
Jr90
Jr90

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tomi94:

Vanhan Samsung S4 4.4.2 päivityksen saa takaisin, pitää vain vähän kikkailla koneen ja puhelimen välillä.

http: //forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s5/489071-tutorial -downgrade-samsung-galaxy-s5-5-0-4-4-kitkat .html Siinä on ohje Samsung S5 mallille mutta toimii S4 samalla tavalla

http: //www. sammobile. com/firmwares/download/38783/I9506XXUCNJ1_I9506NEECNJ1_NEE/ Siinä on Samsung S4 GT-I9506 mallin Stock 4.4.2 Firmware

(Poistakaa välit linkeistä)
(EN OLE VASTUUSSA JOS TEETTE JOTAIN VÄÄRIN)


Kiitos mutta itsellä ei linkit toimi :( Jos on toimivia apuja niin kertokaa ihmeessä! Kiitos!

Vastaa
arvokem
arvokem

8

Montaa eri luuria ja mallia käyttäneenä (myös uudempia kuin S4), roota:nneena, jailbreak:anneena, voin sanoa, että 5.0.1 S4 4G+ :lle on ilmeisesti vain valmistajan kikka saada ihmiset "huomaamaan", kuinka hidas heidän S4 4G+ 5.0.1 -käyttiksellä on, ja hankkia S5 / S6. UI tökkii. Akku kuluu hulluna testeriohjelmien ilmoittaessa akun kunnoksi hyvän, kyseessä ainoastaan 6kk ikäinen luuri! Snapdragon 800 -prosessorilla tämä ei ole mahdollista (note 3:lla ei lagia lainkaan), mutta samsung on tehnyt sen hyvinkin mahdolliseksi ja näkyväksi ikääntyvälle S4:lle suunnatussa päivityksessää. Tein rollbackin 4.4.2 -versioon, ja S4 toimii taas kuin rasvattu salama.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja