Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcomm esittelee tulevaisuuden älypuhelimien uusia kameraominaisuuksia

1
Manu Pitkänen

Qualcomm esittelee tulevaisuuden älypuhelimien uusia kameraominaisuuksia
Suoritinytimien määrä Android-puhelimissa on kasvanut nopeasti parin viime vuoden aikana. Tämän vuoden lippulaivapuhelimista löytyy kahdeksan suoritinydintä ja kaikkein edullisimmissakin älypuhelimissa on jo ainakin kaksi suoritinydintä.

Jotta useasta ytimestä olisi loppukäyttäjälle jotakin iloa, tulisi sovellusten olla suunniteltu suoritettavaksi usealla suoritinytimellä. Ohjelmistokehityksen näkökulmasta tämä ei ole täysin itsestään selvää, minkä vuoksi piirisuunnittelija Qualcomm on kehittänyt MARE-ohjelmointiympäristön, joka helpottaa säikeistettyjen ohjelmien kehitystä Android-laitteille. Viime vuonna julkaistun SDK-päivityksen myötä MARE mahdollistaa myös heterogeenisen laskennan, eli tehtävien suorittamisen sekä suorittimella että grafiikkaohjaimella.

Uusilla demovideoilla Qualcomm Research esittelee, miten MAREn avulla voidaan parantaa älypuhelimilla kuvaamista. Ensimmäisellä videolla Qualcomm näyttää Morphon 8-akselisen kuvanvakautuksen toimintaa ja toisessa videossa kameraohjelmaan on rakennettu tekoäly, jonka avulla kamera tunnistaa minkälaista kohdetta se on kuvaamassa. Qualcomm osti viime vuonna vastaavaan kykenevän Impala-sovelluksen kehittäjän, Euvisionin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja