Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yhdysvaltalaisoperaattori paljasti Samsungin tulevien lippulaivamallien nimet?

PuhelinvertailuYhdysvalloissa operaattorit ovat levittäneet kuvia kaarevalla näytöllä varustetusta Galaxy-laitteesta, jonka yläpuolella komeilee teksti "Six Appeal". Kuva kertoo siis käytännössä, että laitteessa näyttö on kaareva ja sen mallinimessä on numero kuusi.

AT&T on kuitenkin mennyt hieman pidemmälle paljastuksissaan, mutta kenties hieman tietämättään. GSMArena bongasi verkkosivun koodin seasta yllä esitetyt Galaxy S6 -mallien nimet, jotka ovat edelleen paikallaan. Sen mukaan tulossa olisi kaksi mallia: Samsung Galaxy S6 ja Samsung Galaxy S6 Edge

Voi tietysti olla, että keywords-parametriksi on laitettu vain suositut hakutermit, mutta yhtälailla voi olla, että viralliset nimet paljastuivat.


Varmuudella tiedämme Samsungin Unpacked 2015 -tapahtuman jälkeen 1. maaliskuuta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja