Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Lollipop julkaistiin ensimmäiselle HTC Onelle

Puhelinvertailu

Android Lollipop julkaistiin ensimmäiselle HTC Onelle
HTC on aloittanut Android Lollipop -käyttöjärjestelmän jakelun One (M7) -älypuhelimelle Euroopassa.

Päivitys tulee saataville useissa aalloissa, minkä takia Lollipopia ei saa ladattua vielä aivan kaikkialla. Ei siis kannata jäädä näppäilemään Hae päivitystä -nappulaa, mikäli puhelin ei löydä päivitystä heti.
HTC:n nykyinen One (M8) -lippulaiva sai Lollipopin jo tammikuun lopulla. Maaliskuun ensimmäisenä päivänä saadaan todennäköisesti lisää Lollipop-uutisia, kun HTC julkaisee odotetun One (M9) -älypuhelimen.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja