Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Iso videovuoto paljastaa HTC One (M9):n ominaisuudet

2
Manu Pitkänen

Iso videovuoto paljastaa HTC One (M9):n ominaisuudet
Näyttäisi pahasti siltä, että Twitter-käyttäjä @Upleaks on onnistunut pilaamaan HTC:n MWC-julkistuksen vuotamalla tulevan One (M9) -älypuhelimen esittelyvideot julkisuuteen. Videot poistettiin niiden julkaisun jälkeen, mutta pystyt vielä katsomaan ne alta löytyvistä upotteista.

Ensimmäinen video osoittaa käytännössä Mobilegeeks.de-sivuston viime viikon kuva- ja tietovuodon paikkansapitäväksi. Markkinoille on tosiaan tulossa kullan- ja hopeanvärinen versio One (M9):stä. Puhelimesta löytyy myös Dolby-tilaääniä tukevat BoomSound-kaiuttimet, 20 megapikselin takakamera ja neljän megapikselin UltraPixel-etukamera.

Uusi Sense-käyttöliittymä tuo mukanaan kustomoitavat teemat sekä kontekstitietoisen apuohjelman, joka ehdottaa tilanteeseen/paikkaan sopivia sovelluksia (koti/työ). Valokuvien muokkaukseen on myös tarjolla uusia efektejä ja medioiden jakaminen on tehty mahdolliseksi kolmen sormen pyyhkäisyllä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

2

Mikä ihme tuo ylimmäinen video on? Onko VVS levinnyt jo mainosvideoihinkin? I don't want to live in this planet anymore!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja