Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta tulossa uutisia: lehdistötilaisuus 9. maaliskuuta

1
Manu Pitkänen

Applelta tulossa uutisia: lehdistötilaisuus 9. maaliskuuta
Apple on kutsunut lehdistöä koolle maaliskuun 9. päivänä Yerba Buena Centerissä järjestettävään tilaisuuteen.

Spring Forward -iskulauseen saaneen tilaisuuden Apple käyttää todennäköisesti hyväksi uuden Apple Watch -älykellon yksityiskohtien esittelyyn. Kello esiteltiin ensimmäisen kerran jo viime syksynä, minkä jälkeen sovelluskehittäjille on annettu mahdollisuus työstää laitteelle ohjelmia. Kolmansien osapuolien kehittämiä Apple Watch -sovelluksia tuskin sivuutetaan tilaisuudessa.

Apple Watchin on tarkoitus tulla myyntiin huhtikuussa. Saatavuusalueita tai tarkkoja hintatietoja ei ole vielä paljastettu, mutta halvimman mallin saa omakseen 349 dollarilla.

Tilaisuudessa voidaan tietysti nähdä paljon muutakin, kuten uusi suoratoistopalvelu tai Mac-tietokoneita.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja