Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudet alle satasen Lumiat saapuvat Suomeen

Manu Pitkänen

Uudet alle satasen Lumiat saapuvat Suomeen
Microsoft aloittaa kaikkein edullisimpien älypuhelimien hintaluokkaan sijoittuvien Lumia 435- ja Lumia 532 -älypuhelimien myynnin Suomessa 5. maaliskuuta. Ensinnä mainitun 400-sarjalaisen suositushinta on 79 euroa, kun taas Lumia 532:sta joutuu maksamaan kymmenen euroa enemmän.

Lumia 435 asettuu suunnilleen samaan hintaluokkaan kuin missä Lumia 520:tä myytiin viime vuoden puolella. Puhelimet eroavat teknisesti hieman toisistaan: Lumia 435:ssä on etukamera (0,3 MP) sekä tuplasti enemmän keskusmuistia (1 GB). Tässä hintaluokassa uusien ominaisuuksien lisääminen tarkoittaa usein kompromissien tekemistä toisaalla valmistuskustannusten alentamiseksi.

Tästä syystä Lumia 520:n automaattitarkenteinen viiden megapikselin kamera on vaihtunut Lumia 435:ssä kiinteätarkenteiseen kahden megapikselin kameraan.

Lumia 532 on käytännössä viiden megapikselin kameralla varustettu versio Lumia 435:stä. Senkin kamerassa käytetään kiinteää tarkennusta.

Halpojen Lumioiden lisäksi Microsoft tuo Suomen markkinoille kullanvärisen Lumia 930:n. Kullanvärisen mallin hinta on sama kuin muidenkin värivaihtoehtojen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja