Seuraava Nexus-älypuhelin tulee Kiinasta?

3
Matti Robinson

Seuraava Nexus-älypuhelin tulee Kiinasta?
Googlen viralliset Android-puhelimet ovat saapuneet historian aikana useista eri maista ja useilta eri valmistajilta. Nyt huhut kertovat, että seuraava Nexus-laite voi olla kiinalaista alkuperää.

Aiemmin Nexus-laitteita on valmistanut mm. korealainen Asus, Taiwanilainen HTC ja kiinalaiseen omistukseen Lenovolle siirtynyt Motorola. Mikäli GizmoChinan tiedot pitävät paikkansa, ensimmäistä kertaa Nexus-valmistajaksi on valittu alkuperäinen manner-Kiinan puhelinvalmistaja.

Tietojen mukaan Shenzhenin jätti Huawei olisi seuraava Nexus-älypuhelimen valmistaja, mutta mahdollisesti tulossa on myös toinen laite LG:ltä. GizmoChinan mukaan Huawein laite voisi olla edullisempi Nexus-malli, jossa käytetään yhtiön omaa järjestelmäpiiriä.

Puhelimen – tai puhelinten – esittely tapahtuu todennäköisesti vuoden loppupuolella, mutta mitään virallista ei ole vahvistettu.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Datanen
Datanen

1

Olisi hyvä jos tulisi. Ei kukaan osta 700 euron Nexus 6 puhelinta ellei firma tarjoa. Puolet halvemmalla kun saa melkein vastaavanlaisen mallin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.