>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkisti suorituskykyisen One (M9) -älypuhelimen

3
Manu Pitkänen

HTC esitteli näyttävän huippupuhelimen veitsenterävillä ominaisuuksilla
HTC on julkaissut Barcelonassa tämän vuoden lippulaivapuhelimensa, One (M9):n.

Android Lollipop -käyttöjärjestelmään perustuva One on ulkoisesti melko yllätyksetön, sillä se näyttää pääpiirteissään samalta kuin viime vuonna esitelty One (M8). Uutta kuitenkin kokeillaan metallisten kuorten värityksessä: One (M9):stä tulee saataville kaksivärinen malli, jossa puhelin on värjätty kullan- ja hopeanvärisiksi.

Alkuperäisessä Onessa HTC ui markkinatrendejä vastavirtaan esittelemällä alhaisella megapikselilukemalla varustetun UltraPixel-kameran, jonka myyntivalttina oli suurempien pikseleiden tuomat kuvanlaadulliset hyödyt. One (M8):ssa HTC toi mobiilikuvaamiseen lisämausteita kaksoiskameraa hyödyntävien editointimahdollisuuksilla (esim. tarkennuksen säätäminen jälkikäteen).

Nyt taiwanilaisyhtiö näyttää pelaavan melko riskittömillä korteilla, sillä One (M9):stä ei enää löydy edellisissä One-malleissa käytettyjä rohkeita, epätyypillisiä kameraratkaisuja. One (M8):n kaksoiskamera on vaihtunut yhteen 20 megapikselin kennoon. Isoja pikseleitä tarkoittava UltraPixel-tekniikka on kuitenkin saanut uuden elämän puhelimen etukamerassa, jonka luvataan pystyvän ottamaan laadukkaita selfie-kuvia haastavissakin valaistusolosuhteissa.Qualcommin Snapdragon 810 -suorittimeen perustuva One (M9) on säilyttänyt edellisistä One-malleista tutut eteenpäin suunnatut kaiuttimet, joiden luvataan tukevan M9:ssä Dolbyn 5.1 -tilaääniä. Keskusmuistia löytyy kolme gigatavua ja tallennusmuistia 32 gigatavua.

HTC One M9 tulee myyntiin Suomessa 31. maaliskuuta ja sen suositushinta on 779 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Minä? (vahvistamaton)

1

Tulossa lienee myös älykello, koska esittelijämiehen toisessa kädessä pilkottaa kello. Aktiivisuusrannekekin paljastui etukäteen pilkottaen hihasta.

Vastaa
TaioJ
TaioJ

3

Aika suolainen hinta. Jos alle 700€ edes saisi tai entiseen 649€. Vai onko ennakkotilaus hinta. Ainut android joka tapauksessa jonka osto kiinnostaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.