>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huomisen Lumia-puhelimet vuotivat ennen aikojaan

1
Matti Vähäkainu

Huomisen Lumia-puhelimet vuotivat ennen aikojaan
Microsoft tulee esittelemään huomenna Mobile World Congress -messuilla ainakin kaksi uutta älypuhelinta. Kaksi nyt vuotanutta mallia ovat Lumia 640 ja Lumia 640 XL, kertoo The Verge.

Laitteet sijoittuvat todennäköisesti alemman keskihintaluokkaan ja niitä erottaa pääasiassa koko. Lumia 640 on todennäköisesti suoraa jatkoa Lumia 630:lle (kuvassa), kun taas Lumia 640 XL:n on arvioitu olevan aiemmin huhuttu Lumia 1330 eli Lumia 1320:n seuraaja.

Laitteiden tekniikasta ei ole vielä tietoa, mutta huhujen mukaan niistä löytyy 720p-resoluution näyttö (5" Lumia 640, 6" Lumia 640 XL), gigatavu RAM-muistia ja kahdeksan megapikselin kamera.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

miiu74
miiu74

1

Kai niissä on etukamera ja salamat? Oli suuri virhe tänäpäivänä jättää etukamerat pois. Monelle ei merkitystä onko vai ei, mutta toisaalta myöskin monille iso miinus valinnassa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.