Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Cyanogen aloittaa yhteistyön Qualcommin kanssa

1
Manu Pitkänen

Tästäkö alkaa Googlesta vapaan Androidin aika?
Omaa Android-käyttöjärjestelmää kehittävä Cyanogen on päässyt mukaan Qualcommin Reference Design -ohjelmaan, mikä antaa puhelinvalmistajille mahdollisuuden luoda Cyanogen OS -puhelimia valmiiksi suunniteltujen komponenttialustojen pohjalta. Cyanogen OS korvaa renferenssialustoissa Qualcommin oman Android-ohjelmiston.

Pienten puhelinvalmistajien näkökulmasta uutinen tarkoittaa sitä, että ne voivat tuoda markkinoille hyvin vähäisellä vaivalla Cyanogen OS:ään perustuvia ja Qualcommin Snapdragon-piirejä käyttäviä älypuhelimia. Tekemällä Cyanogen OS -puhelimien valmistuksesta mahdollisimman helppoa, Cyanogen vahvistaa asemaansa "Googlen Androidin" vaihtoehtona.

Cyanogen julisti tammikuun lopussa, että sen tavoitteena on vapauttaa Android Googlen kahleista.

Qualcomm-kumppanuuden kunniaksi Cyanogen esitteli uuden ilmeensä, joka on aikaisempaa futuristisempi ja energeettisempi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Mysticiza
Mysticiza

1

Toivottavasti tästä nyt ei tule ainoastaan uusien kiinalaisvalmistajien juttu, vaan leviäisi laajemmallekin ja tunnetuimmille valmistajille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja