Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollan käyttöjärjestelmän kakkosversio valmistuu

3
Matti Vähäkainu

Jollan käyttöjärjestelmän kakkosversio valmistuu
Jollan yksi suurimmista askeleista on valmis otettavaksi, kerrotaan yhtiön tiedotteessa MWC-messuilta. Jollan Sailfish OS 2.0 on valmis julkaistavaksi sopimusvalmistajille.

Jolla on alusta asti pitänyt itseään käyttöjärjestelmäyhtiönä, joka lähinnä esitteli Sailfish-alustaa omalla Jolla-puhelimellaan. Nyt yhtiö on ottanut suuren harppauksen, kun se kertoo, että Sailfishin uusi versio on valmis lisensointiin sopimusvalmistajille ja muille asiakkaille.

Matkapuhelinvalmistajat voivat siis tästä lähtien lisensoida Jollan omaan puhelimeensa samaan tapaan kuin he lisensoivat vaikkapa Windowsia tai Androidia. Jolla kertoo, että alusta skaalautuu älypuhelimista tableteihin ja yhteistyötä tehdään Intelin kanssa, jotta tuki Atom x3 -suorittimille saadaan Sailfishiin.

Vuoden toisella neljänneksellä julkaistavan Jolla-tabletin yhteydessä myös käyttöjärjestelmä valmistuu, joten tämän jälkeen myös sopimusvalmistajilla on käsissään lopullinen 2.0-versio.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Minä? (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Matkapuhelinvalmistajat voivat siis tästä lähtien lisensoida Jollan omaan puhelimeensa samaan tapaan kuin he lisensoivat vaikkapa Windowsia tai Androidia. Jolla on kertoo, että alusta skaalautuu älypuhelimista tableteihin ja yhteistyötä tehdään Intelin kanssa, jotta TULI Atom x3 -suorittimille saadaan Sailfishiin.

Olisikohan TUKI?

Vastaa
LinuxIRCsauna
LinuxIRCsauna

2

Sailfish OS 2.0 ja Ubuntu Touch... (Bq ja Meizu). Tämä(kin) vuosi jatkaa yhden erilaisen vahvaa esiinmarssia, muuallakin kuin palvelinkäytössä: Linux.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti LinuxIRCsauna:

Tämä(kin) vuosi jatkaa ...


Hehe, kommenttisi olikin viiltävää sarkasmia.

No toivotaan että Jolla pääsee jatkoon

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja