Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcomm esitteli uuden piirin seuraavan sukupolven Android-lippulaivoihin

3
Manu Pitkänen

Qualcomm esitteli uuden piirin seuraavan sukupolven Android-lippulaivoihin
Galaxy S6 ja HTC One M9 esiteltiin vasta eilen, mutta Qualcomm on jo antanut esimakua seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimiin suunnitellusta Snapdragon 820 -järjestelmäpiiristä. Uudessa piirissä hyödynnetään ensimmäistä kertaa Qualcommin itse suunnittelemia 64-bittisiä suoritinytimiä ("Kryo").

Snapdragon 820:n näytetoimitukset laitevalmistajille alkavat tämän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Sen pitäisi olla siis paraatikunnossa ensi keväänä, jolloin puhelinmerkit todennäköisesti taas päivittävät high-end-puhelimiaansa. Qualcomm ei julkistanut piirinsä yksityiskohtia vielä tässä vaiheessa täysin, tarkemmat yksityiskohdat paljastetaan myöhemmin.

Qualcomm paljasti kuitenkin jo sen verran Snapdragon 820:stä, että se valmistetaan FinFET-tekniikalla (valmistajaa ei kerrottu) ja se tukee uutta kognitiiviseen laskentaan suunniteltua Zeroth-alustaa.

Zeroth on nimi erilaisille uusille "älykkäille" ominaisuuksille, joita laitevalmistajat voivat lisätä puhelimiinsa. Siihen sisältyy muun maussa konenäköteknologiaa (puhelin tunnistaa millaisia kuvat ovat ja mitä esineitä kuvassa näkyy), ympäristön passiivinen tarkkailu (puhelin kerää ympäristöstä jatkuvasti eri sensoreilla dataa ja mukauttaa käyttökokemusta näihin tilanteisiin sopivaksi), monipuolisemmat multimediaominaisuudet (esimerkiksi pään liikkeen perusteella mukautuva äänentoisto).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Taeco
Taeco

1

Onko tuo siis muka vain Androideja varten...?

Anyway. En tiedä, mitä iloa pään liikkeiden mukaan mukautuvasta äänestä on, mutta haluaisin sen mukaan mukautuvan näytön. Oon ärsyttävää sängyllä vaakatasossa maatessa joutua lukitsemaan näytön kierron, jottei se olisi 90° pielessä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Maw83 (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:

Onko tuo siis muka vain Androideja varten...?

Anyway. En tiedä, mitä iloa pään liikkeiden mukaan mukautuvasta äänestä on, mutta haluaisin sen mukaan mukautuvan näytön. Oon ärsyttävää sängyllä vaakatasossa maatessa joutua lukitsemaan näytön kierron, jottei se olisi 90° pielessä.

Qualcomm tekee piirejä monille alustoille. Se, miten hyvin alusta tukee noita ominaisuuksia onki eri asia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:

Onko tuo siis muka vain Androideja varten...?


Hyvä kysymys, uutiselle ei lähdettä, joten ....

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:


Anyway. En tiedä, mitä iloa pään liikkeiden mukaan mukautuvasta äänestä on,


Tietämättä mikä tässätapauksessa ideana, niin ensin tulee mieleen tila/3D äänet, voisi luoda paljon paremman tilantunnun.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:

mutta haluaisin sen mukaan mukautuvan näytön. Oon ärsyttävää sängyllä vaakatasossa maatessa joutua lukitsemaan näytön kierron, jottei se olisi 90° pielessä.


Kuvauksen mukaan tuolla ja muulla anturoinnilla luulisi olevan mahdollista tarjota moinenkin ominaisuus, virrankulutus mietittävä.
Tosin on tuohon muitakin kikkoja

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja