Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC vaihtaa One (M8):n suorittimen hitaampaan malliin

2
Manu Pitkänen

HTC vaihtaa One (M8):n suorittimen hitaampaan malliin
HTC One M8 näyttäisi siirtyvän kirjaimellisesti eläkepäiville One M9:n lanseerauksen myötä, sillä taiwanilaisyhtiö aikoo korvata M8:n lähiaikoina päivitetyllä M8s-mallilla. Tiedon vahvisti Tweakers.netille HTC:n Benelux-alueen johtaja Mark Moons.

Päivitys ei tässä tapauksessa tarkoita askelta nopeampaan rautaa, vaan pikemminkin päinvastoin. One M8:ssa käytetty Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri aiotaan vaihtaa hitaampaan 64-bittisyyttä tukevaan Snapdragon 615 -malliin. Muita muutoksia alkuperäiseen M8:aan nähden s-versiossa ei ole.

Aikaisemmin verkossa huhuttiin M8i-mallista, josta löytyisi myös Snapdragon 615 -järjestelmäpiiri. Huhuissa vihjattiin myös siihen suuntaan, että puhelimen pääkamera vaihtuisi 13 megapikselin malliin. Kameraa ei olla kuitenkaan ilmeisesti muuttamassa M8s:ssä.

Muutos tulee voimaan ainakin Benelux-alueella, mutta todennäköisesti myös muillakin markkina-alueilla – HTC tuskin tekee uutta versiota vain Belgian ja Hollannin takia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

1

Onko tuo "hitaampaan" fakta, vai klikkikalastelua. (siis se M8s vs M8)

Se selvis jutusta että M8 malli jatkaa entisellään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja