Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videovertailu: Onko Galaxy S6 todella iPhone 6 -klooni?

13
Puhelinvertailu

Elektroniikka-arvosteluita YouTubessa julkaiseva Dom Esposito otti iPhone 6:n taskuunsa ja kävi piipahtamassa Barcelonassa MWC-messuilla tarkastamassa sunnuntaina esitellyn Galaxy S6:n. Reissulta käteen jääneen videomateriaalin pohjalta Esposito loihti kokoon alta löytyvän vertailun.

Galaxy S6:ta haukuttiin jo kuvavuotojen pohjalta iPhone 6 -klooniksi. Mitä mieltä olet, onko näissä puheissa mitään perää vai kopioiko Apple pikemminkin Samsungin Ativ S:ää?Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

_Kk_
_Kk_

1

Aika ilmeistä, että uutta galaxya aletaan haukkumaan heti kun se ei ainoastaan näytä hyvältä vaan myös on hyvä. Ainoa miinus koko puhelimessa on se, että ei ole muistikortti paikkaa mutta itse en välttämättä sitä edes tarvitse joten ei ole suuri häviö. Iphone veti voiton viime vuonna sormenjälki lukijassa ja "premium" tuntuisesta ulkokuoresta...nyt samsung meni ja paransi sormenjälkilukijan samalle tasolle ja laittoi myös todella hienon ulkoasun, mutta ei huonontanut sisälmyksiä ollenkaan (lukuunottamatta muistikorttipaikan puuttumista ja hieman heikompaa akkua) joten pisteet samsungille tästä. Saas nähdä mitä Apple keksii laittaa iPhone 7 nyt kun samalla hinnalla saa puhelimen joka näyttää samalta, mutta on sisälmyksiltään huomattavsti parempi (käyttiksen osalta kyse on mielipiteestä)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
stadpu-1 (vahvistamaton)

2

En ymmärrä että joku näkee kloonauksen. Eiks aplen puhelin ole kloonattu toiselta valmistajalta joka oli jo aikaisemmin tuonut markkinoille vastaavan mallin.

Vastaa
_jk_92
_jk_92

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti _Kk_:

Aika ilmeistä, että uutta galaxya aletaan haukkumaan heti kun se ei ainoastaan näytä hyvältä vaan myös on hyvä. Ainoa miinus koko puhelimessa on se, että ei ole muistikortti paikkaa mutta itse en välttämättä sitä edes tarvitse joten ei ole suuri häviö. Iphone veti voiton viime vuonna sormenjälki lukijassa ja "premium" tuntuisesta ulkokuoresta...nyt samsung meni ja paransi sormenjälkilukijan samalle tasolle ja laittoi myös todella hienon ulkoasun, mutta ei huonontanut sisälmyksiä ollenkaan (lukuunottamatta muistikorttipaikan puuttumista ja hieman heikompaa akkua) joten pisteet samsungille tästä. Saas nähdä mitä Apple keksii laittaa iPhone 7 nyt kun samalla hinnalla saa puhelimen joka näyttää samalta, mutta on sisälmyksiltään huomattavsti parempi (käyttiksen osalta kyse on mielipiteestä)

Tätä juuri aina ihmettelen kun puhutaan puhelimen prosessoreista jne. Android vaatii enemmän, joten luonnollisesti laitetaan sellainen prosessori joka sitä jaksaa pyörittää eikö? Samsungin tableteissa jopa 8-ydin prosessoreita jonka kellotaajuudet ovat niitä näitä. Käyttäjälle tuskin on merkitystä jos laite toimii sujuvasti.

Näyttöön laitetaan älyttömiä resoluutioita vaikka huomattavasti pienempikin riittäisi ihmissilmälle ja pikselitiheydestä jopa kilpaillaan vaikka mitään etua tästä ei saa.

Ennen Samsung oli ylivoimainen koska siinä oli muistikorttipaikka. Enää sillä ei kuitenkaan ole merkitystä kun samsungillakaan ei ole?

Propsit toki Samsungille että ovat luoneet varmasti parhaan puhelimen android alustalle.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti stadpu-1:

En ymmärrä että joku näkee kloonauksen. Eiks aplen puhelin ole kloonattu toiselta valmistajalta joka oli jo aikaisemmin tuonut markkinoille vastaavan mallin.

Tässä tilanteessa sinun on nyt vain parempi olla hiljaa.

Vastaa
_Kk_
_Kk_

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti _turtle:

Minä en osta yli 400? puhelinta. Millä logiikalla on järkevää ostaa kalliimpaa?

Tuota kannattaa kysyä iPhone omistajilta, he osaavat varmaan vastata paremmin.

Vastaa
pentsu
pentsu

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti stadpu-1:

En ymmärrä että joku näkee kloonauksen. Eiks aplen puhelin ole kloonattu toiselta valmistajalta joka oli jo aikaisemmin tuonut markkinoille vastaavan mallin.

Tässä tilanteessa sinun on nyt vain parempi olla hiljaa.

Absoluuttinen totuus tuli jälleen samasta lähteestä. Näillä saadaan kivasti hukutettua tämänkin sivuston sisältö pelkkään pa..aan.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti uutinen:

Onko Galaxy S6 todella iPhone 6 -klooni?

Videota katsoessa laitteet näyttävät nopeasti katsottuna hyvin samankaltaiselta. En kuitenkaan usko että minkään varteenotettavan valmistajan intresseissä on alkaa kloonaamaan toisen tuotteita. Jos malli on havaittu hyväksi, niin miksi alkaa keksimään (toimivaa) pyörää uudelleen?

Vastaa
Caliber
Caliber

10

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Mitäs samaa noissa muka on muutakuin pyöreät reunat?...

Eikös apple keksiny neliskanttisen muodon pyöreillä reunoilla.
Ne keksi myös viedä rahat tyh... helpoilta. Se olikin hyvä keksintö se.

Vastaa
Taeco
Taeco

11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti _jk_92:


Näyttöön laitetaan älyttömiä resoluutioita vaikka huomattavasti pienempikin riittäisi ihmissilmälle ja pikselitiheydestä jopa kilpaillaan vaikka mitään etua tästä ei saa.

Mielipideasioita. Omasta mielestäni iPhonen pikselitiheys on liian matala ja toivoisin sen olevan vähintään 400. Ota myös huomioon, että Samsungin puhelimissa on Amoled-näyttö. Amoled on yleensä valmistettu rgbg-matriisilla, jossa alipikseleitä on kolmasosan vähemmän, kuin vastaavan resoluution rgb-matriisissa. Tästä syystä Amoled-näytöt tarvitsevat suuremman pikselitiheyden näyttääkseen yhtä teräviltä. Itse en ainakaan tykännyt SGS5:n FHD-näytöstä juurikin sen epäterävyyden takia.

Mutta kuten sanoin, makuasioita.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iphone6-kopio (vahvistamaton)

12

On kopio. Ensimmäisena mieleen tuli juurikin iPhone6-sarja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja