Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC One M9 -huippupuhelin maksaakin pelättyä vähemmän Suomessa

Puhelinvertailu

HTC One M9 -huippupuhelin maksaakin pelättyä vähemmän Suomessa
Viime sunnuntaina HTC:n esittelemä uusi One M9 -lippulaiva näyttäisi tulevan odotettua selvästi edullisempaan hintaan.

HTC:n mukaan One M9 tulee myyntiin Suomessa 31. maaliskuuta ja sen suositushinta on 779 euroa. Puhelin on tullut jo ennakkomyyntiin Saunalahdella, joka on kuitenkin hinnoitellut puhelimen noin 699 euroon (kolmen vuoden sopimuksella 19,40 euroa kuukaudessa).

Puhelinvertailun tiedon mukaan kyseessä ei olisi mikään ennakkomyyntitarjous, vaan "toistaiseksi" voimassa oleva hinta. Vajaan 700 euron myyntihinnalla One M9 kilpailuasetelmat paranevat selvästi samalla hinnalla myytäviä iPhone 6:ta ja Galaxy S6:ta vastaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja